Nrgs Kaan12_ bu sizin fikriniz mi etrafınızdakilerin mi? Genelde bebek her ağladığında yeni annelere senin sütün yetmiyor ondan ağlıyor fikrini aşılarlar da onda soruyorum
Emel3003 Kaan12_ kilo alımı az demek istediniz sanırım . Helva , çiğ badem , çiğ fındık, zeytinyağı, balık , et sütünüzün kalitesini artırır. Mikatarınıda sadece su artırır. Birde bunları yemeyi deneyin isterseniz
esrakyz Kaan12_ Anne sütü yaramıyor diye birşey olamaz bu tamamen bir hurafedir. Bir hemşire ve bir anne olarak size söylüyorum. Bebeğiniz yeteri kadar kilo alamıyorsa süt miktarınız az olabilir ki benim de öyleydi. Doktorumun da önerisiyle mama artı meme ile gittik. Gerekirse arttırmak için sağma yapabilirsiniz. Kendinizi üzmeyin her annenin sütü bebeği için faydalı en önemli besindir. Kendinizi üzüp sütünüzü etkilemesine izin vermeyin. Bebeğiniz için en iyi anne sizsiniz unutmayın☺️
Kaan12_ esrakyz bende en yararlı süt anne sütü diye biliyorum ama bugün doktora gittik az kilo almış dedi ve bu beni etkiledi herkeste bu çocuk neden zayıf diyor
UtkuAslan Kaan12_ doktorunu za sorup meme ve mama ikisi bir gidin biz öyle yapıyoruz. Bu sütünün yaramadığı anlamına gelmez ki sütün az yetmiyor anlamına gelir bunu sorun etme sakın kendine. 1 damla süt bile emse onun için şifa
Nrgs Kaan12_ kilo alımında ciddi bir problem olsaydı zaten doktorunuz mamaya başlayın derdi demek ki öyle değil, etraftakilere gelince emin olun o bebek ne kadar kilo alırsa alsın hep bilmem kimin çocuğu bu kadarlıkken şu kadar kiloydu deyip beğenmeyecek yanlış anlamanızı istemem asla kıyaslamak için söylemiyorum oğlum ilk aylarda 1200 gr alıyordu ona rağmen zayıfladı bu çocuk diyorlardı demem o ki ne yaparsanız yapın etrafı memnun edemezsiniz doktorunuzu dinleyin gerektiğinde o sizi zaten yönlendirir, yine de sütüm artsın diyorsanız zaten bilen arkadaşlar söylemiş onları yeyin bol bol su için bebişe de şifa olsun🌸
esrakyz Kaan12_ Miller çok biliyor zaten bende mama meme gittiğim için neler duydum şimdi düşünüyorum da kendimi üzdüğümle kaldım birer birer cevaplarını verseydim keşke. Sende üzme kendini bir damla bile alsa en faydalı şey senin sütün ilaç niyetine emzir. Kendini üzme insanlara yaranılmaz.
Zehrabaysan Kaan12_ canım lütfen milletin dediğini takma sağlıklı olsun yeter benimkine de obez olacak bu ne falan diyorlar