Denizpoyrazz Kızlar dogalgaz 50de yanıyor. Bebeğime ince bir tayt ve pijama giydiriyorum ustunede yarim kol zihin uzun kollu kazak giydiriyorum ayaklarına 2 çorap giydiriyorum elleri buz gibi sebebi ne olabilir ki üşüyor mudur sizce? Ankarada yaşıyoruz bu arada.
1annecik Denizpoyrazz canım sadece anne sütü mü alıyor veya azda olsa anne sütü alıyorsa eğer süt anemisi diye bir durum varmış aynı sorun bizde de vardı doktorum bunları söylemişti ondan olabiliyormuş üşüdüğünü sırtı ve karnı soğuksa eğer anlamalıymışız
theAna Denizpoyrazz dolaşım sisteminin uç noktası olduğu için soğuk oluyor. Ensesine ve göğsüne bakın üşüyüp üşümediğini o şekilde anlarsınız.
asz Denizpoyrazz ense,sırt ve göğüs kısmı soğuksa üşüyordur.bebeklerin elleri ,burnu çoğu zaman soğuk olur canım.
1annecik Denizpoyrazz belki dediğim gibi olabilir canım ama doktor kontrolüne gittiğinde yinede bir sor istersen
Denizpoyrazz 1annecik pandemi olduğundan beri gitmiyorum doktora malesef sağlık ocağına aşıya götürüyorum sadece. Sağol canim