OmerAlp03 Arkadaşlar pişik önleyici krem olarak içeriği daha temiz olan bepanthol mü mustela mı? bilen var mı acaba?
birboncukannesiiii OmerAlp03 günlük mustela kullanıyorım. Ama en ufak kızarıklık pişikte hametan pomadı bi sürüyorum pamukkkkk oluyoo
ErkekkAnnesii OmerAlp03 ikiside iyi ama içerik olarak en iyisi mustelaydı galiba instegramda mühendisinoğlu var canım takip et orada paylaşılıyor içerikleriyle o şekilde denersin her bebek bir değil herkese hepsi iyi gelemeyebiliyor ama en doğalı ve iyi gelen hakiki zeytinyağı 👍
Goktugveannesii Mustela daha temiz ama ben ikisini de kullandım şuan bepanthol ile devam ediyorum İnstagramdan mühendinoğlunu takip edebilirsiniz 😊inceliyor ürünleri
BalYapanSinek Doğduğundan beri bephantol kullanıyorum. Hiç pişik olmadı kızım. Ufak kızarıklıklar bile hemen ertesi güne geçti bephantolle.
RuzgarMommys Mustela temiz içerikli Ben ikisini de kullaniyorum Mustelanin yapisi yoğun dağıtması zor ama hi pişik olmadi onu kullanınca Bepanthol de yapısı yagli hemen dağıtiliyoe pişik varsa çabuk geçiyor
Semansal Ben ilk doğduğunda bepanthol kullanmıştım kızardı poposu bir kez hametan sürdüm gecti o günden beri mustela kullanıyorum çok şükür sıkıntı yasamadim
Esrasen İlk doğduğunda mustela kullandım ama pişik oldu şimdi bepanthol kullanıyorum ikisininde içeriği temiz diye biliyorum muhendisoğlu nun yıldızlar listesindeydi ikiside