Mucizem38 Merhaba kızlarr dün aşımız vuruldu kolundaki aşı şişmiş az Bi şekilde pamuğa kolonya döktüm rahatladı uzandığı yere uyudu zaten uykusu da vardı Acaba neden şişti sizin de olmuşmuydı
Gunesasel Mucizem38 evet bizde iki gün önce olduk şişiyor yara olabiliyor akabiliyor iz kalması için verem aşısı olduğundan huzursuzlukta yapıyor bi sıkıntı olmaz ama
Nuryalcndag Mucizem38 kesinlikle ovma sürme dokunma banyoda bile orayı lifleme ve 3 gün banyo yaptırma dedi ebemiz 2 kızımda da şişme vs olmadi ama olabilir dedi ebe
Bebegimm42 Mucizem38 benimde dün oldu 2 aylık asimizi öyle birşey olmadı ama çok huzursuz gece hiç uyumadi agei kesici verdiniz mi siz
Mucizem38 Gunesasel ayyy hem de nasıl huzursuz memeyi hırsla emiyor kuzuma kıyamam inşallah tez zamanda geçer
Mucizem38 Nuryalcndag bize de dedi ama eğer şişerse buz koyma üşür kolanya pamuğa dök koy dedi aaa yy sizin ki neden öyle bişey dedi
Bebegimm42 Mucizem38 hiç uyuyamiyorum yszik beni m yavrucuk da gecede uyumadi şimdide surekli beş dakika uyuyo ağlayarak kalkıyor
minibikus Daha bugün vurulduk. 3 aşı birden vurdular. Bi koldan verem aşısı, bir de ayrı ayrı bacaktan vurdular. Sabah beri ağlıyor kuzum. Calpol verdim biraz rahatladı gibi ama içini çekiyor sürekli uykuda bile.
Bebegimm42 minibikus sy bizimde öyle nasıl içini çekiyo dün oldu uyumuyo .. bende gece çok az ağrı kesici verdim ama aşının etkisini azaltır mi
minibikus Bebegimm42 ya içince biraz rahatlıyor da uyuyor en azından. Ben onu verince biraz dindi sanırım ağrısı daldı uykuya bi yarım saat
Gunesasel Bebegimm42 hala var benim kızım kolik bebek zaten hep huzursuz olduğu için üstünede 8. Hafta atağı geliyor (büyüme atağı) tam olduk şimdi