nurelem Kızlar yoğurt mayalamak için günlük süt alacağım bunun dışında yoğurtta almak istiyorum bebekler için hazır yoğurt yedireniniz var mı acaba, varsa hangi marka
Balkizlarim nurelem kendim bitmeden yenisini yapıyorum hazır kaliyo 1 hafta gidiyo zaten 5 kişiye yaptığım için 4 litreden 😍
DilaraYigit1 nurelem kendin yapsan iyi olur canım , hazır sonuçta ne kadar iyi olur ki . Açık süt al kaynat yoğurt yap
Canselsener nurelem ben 1 kere verdim mahvoldu bebeğim büyük adam gibi gaz çıkardı pis kokulu hemde şimdi de kendim yapamıyorum ama köy yoğurdu satan yerlerden alıyorum
Tosbikannesi22 nurelem canım Ben Trakya tarafındayım burada mayalamak ıcın mesela bulamadım markette tascıoglu var dediler yerli yapım mis onla mayalıyorum evde kalmayınca mecbur kaldıkca verıyorum sizin o tarafta varmı blmıorum ama kucuk Bı markette satılıo burada
nurelem Balkizlarim canım bende hep kendim yapıyordum tek sütçümğz vardı, o da koronadan sonra gelmedi ,doğudayım kimsem yok kimseyi de tanımıyorum sütçü bulmam çok zor o yüzden hazır sütten yapacağım belki hazır yoğurtta vardır düye düşündüm mecburiyetten
nurelem DilaraYigit1 canım doğudayım burada maalesef ki süt bulamıyorum Bş tane sütçümüz vardı köyden gelen o da korkmadan sonra gelmedi. Hiç kimseyi tanımıyorum mecbur günlük süt ile yapacağım, keşke memleketinde olsam bu yüzden canım çok sıkılıyor süt yoğurt bulamıyorum
Miine nurelem canım sana bir marka söyleyeceğim eşim peynirci genelde süt icin ondan maya yapip veriyorlar müşteriye ,gunluk sütun yanında şuanda bebeğimi uyutuyorum eğer o markayı bulursan ondan mayalayabilirsin bnde o markadan mayaliyorum
nurelem Canselsener süt bulmuş olsan tarifini verirdim canım çok güzel yoğurt yaparım tas gibi olur keşke kendime süt bulsamda ev yoğurdu yapsam bulamıyırum
zeynepzeze Activia probiyotik yoğurt yedirebilir veya mayalayabilirsiniz. Probiyotik bebekler için çok faydalı
Annesininmucizesi_ nurelem bizim Burada da imkanlar kısıtlı hem bebeklere pastörize sütten yoğurt yapmak daha iyi olur diyor uzmanlar. Ben bimde ki günlük sütten alıyorum eğer başka mayanız yoksa mecbur market yoğurdu ile yada sipariş etme şansınız olursa bebekler için yoğurt mayaları var onunla mayalayın 🌸
TanemAkay nurelem ben hiç denemedim ama bim de satılan altınsüt diye bir günlük sür varmış çokta lezzetli oluyormuş. Açık süt bulamayanlar yada kullanmaya çekinenler için ideal çözüm. Sanırım bim vardır bulunduğunuz yerde
TanemAkay nurelem çok güzel kaymak tutuyor falan dediler hazır sütten daha iyi olacaktır. Afiyet olsun bebeğine şimdiden
Batininannesi nurelem hiç kullanmadım aöa markette görmüştüm canım sütaşın baby Mix diye geçiyor ismi. danino ya benzer şekilde 4lü olarak satılıyor
nurelem Batininannesi ay çok teşekkür ederim buna da bakayım inşaallah bulurum, süt alıp mayalayacagım ama bu yoğurduda alayım bulursam