Nurcan3500 Merhaba arkadaşlar ya kızımın 2gündur çok farklı bir kaka kokusu var dayanılmaz ve çok değişik kokusu farklı birşey de yedirmedim sizce telaşlanmalımıym doktora götrym mi bekliyim mi biraz daha bilemedim🙄
Mom62636362 Nurcan3500 benim bebeklerinde öyle, bir ara iyice yoğunlaşmıştı öyle kötüydü ki maske takarak değiştiriyordum, doktor normal dedi, o şiddetli koku azaldı şimdi ama hala devam ediyor
CemreKerem35 mariecurie20 bizde de tam tersi eşim kakali bezi çöpe bile atamazdi dokunanamam derdi 🙈 Bir kere oğlumun burnu tıkandı otribebe aldık çekeriz diye eşim yaptı 1 2 kez ise gitti ben yapayım dedim ama gör resmen midem ağzıma geldi gözlerimden yaşlar akıyor 😂😂😂😂 mahvetti beni o burnu çekmek 🙈🙈 kakada sorun yok ama sümük aman aman 😂🙈
Srhnzlcn Nurcan3500 şöyle doktorumla konuştum oğlum balgamlı yapıyordu oda bana kakası kötü kokulu( yani normalinkinden ağır) ve köpüklü olursa skıntı demişti bnce bi görüşün doktorunuzla
Asssli Kaka hadi neyse bizim ki bir gaz çıkartıyor aman Allahım 🤦🏽♀️ Bebek değil koca adam sanki yanına yaklaşamıyoruz 💨🤣
Nurcan3500 Asssli yaa benim kızımda çok yemek yiyor acaba diyorum ondan mi bu koku ağzı durmuyor ki 😄
Nurcan3500 mariecurie20 ya yapışkan bi kaka deil sümüklü de deil normal ama kokusu çok değişik sadece korkmalımıyım ayy bilemedim
mariecurie20 Nurcan3500 oluyor bazen. Ne desek boş. Şimdi ben normal derim ama için rahat değilse doktoruyla görüş
Dadam Nurcan3500 hee ben küçük sandım, yaani her zamankinden aşırı değişikse bir doktora danışmakta fayda var