Mom4775 Eskiden 2.5 3 saat uyuyan çocuk 45 dk sonra çığlık kıyamet ağlayarak uyanıyor. Bi nefes aldırmıyor insana benim çocuğum mu bi acayip herkesinki mi böyle bu aylarda? 19 ay 10 günlük.
IKRA_21 Mom4775 Bebeklerden heran herşey beklenir bence canım. Benim kızım doğdu doğalı 45 dakikayı geçmiş değildir uykuları. Uykuyu sevmeyen bir bebekti maalesef ki,,,şuan 31 aylık olmak üzere gündüz uykusunu 1 haftadır tamamen bitirdik 😔😔😔
DilaraYigit1 6 aylığız aynı valla . Uyuttugumla uyandığı bir oluyor ne iş yapabiliyorum ne başka şey birde ikinciye hamileyim düşün halimi sen
Mavilii DilaraYigit1 6 aylikken ikinciye hamile olmak zordur sanırım. Kendiniz mi istediniz? Valla benim bebegim 8 bucuk aylık suan ikinciyi hic dusunemiyorum bile. Sizinki iyi cesaret valla tebrik ediyorum 😊
Mommy93 DilaraYigit1 allah gücünü kuvvetini verir hic endişelenme boyle olduysa vardır bi sebebi hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Mom4775 Keremtugra bir aydır gündüzleri böyle. İki aya yakın da geceleri çığlık kıyamet ağlıyor uyumamak için. İnanılmaz daralıyorum artık
Mom4775 Zerr çıkarıyorum çıkarmaz mıyım? Bugün bir saat yürüttüm. Akşam yine uyku saatinde krize girecek. Geçicidir deyin ne olur 😔çok bunalıyorum
Zerr Mom4775 Ben bir hafta çektim şu an 2 gündür düzene girdi. Sabredin zorlamayın rutininizi hiç bozmayın. Uyumuyorsa yarım saat sonra tekrar tekrar deneyin. Geçecek ☺️
Mom4775 Keremtugra 4 tane ikinci azılar gelmedi henüz. İnternete göre daha var ama bilemiyorum. Baktırmıyor da arkalara 😔
Mom4775 IKRA_21 oyyy yapmaaa😔😔 çok zor öyle de insana hiç vakit kalmıyor. Benimki uyuyordu 2-3 saat. Geceleri koş yatağa diyodum koşuyodu. Ne olduysa bir iki aydır mahvoldu her şey. Genel olarak her şey nasıl peki daha iyi mi 1.5 yaşa göre?
IKRA_21 Mom4775 Aynen öyle hemde hiç vakit kalmıyor. Nasıl olsun sabahtan benimle uyanık taki uyuyana kadar evimde sobalı uyku düzeni de oluşturamıyorum maalesef ki
Mom4775 Zerr kaç aylık sizinki? Çok teşekkürler bu arada 🙏🏼 İnşallah düzelir hep böyle uyursa vay halimize.