Bal_kbr Merhaba arkadaşlar 5 aylık bir kızım var hala gaz problemi yaşıyoruz aslında çok hareketli de bir bebek gaz için siz neler yapıyorsunuz öneride bulunabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır yardım istiyorum
Rukiye55 Gaz ilacı sab simplex kullanabilirsnz bacalarını karnına doğru götürün getirin bir de acı elma yağı var onla ayaklarının altına ve karnına masaj ypabilrsnz o da iyi geliyor kndinzin yediği yemekleere de kimyon atmanizi tavsiye ederim gazini alıyor çocuğa geçmiyor
PortakalliKahve Her bez değişiminde mutlaka masaj yapıyorum, günde 2 kez zinco ve 1 kez biogaia veriyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve şuan baya rahatız gaz konusunda eskisi gibi ağlamıyor morarmıyor yavrum.
Bal_kbr Linamommg evet aglıyor yani şöyle zaten karnından gaz sesleri geliyor masaj yaparken de ağlıyor çıkarırsa rahatlıyoruz çıkarmadığı zaman gaz sıkıştırdıkça aglıyor
PortakalliKahve Linamommg bazen ağlıyor tabi yağ ile ve dikkatini başka bişeye çekmesini sağlıyorum alışıyor hemen ki zaten sürekli masajla gaz çok birikmiyor