Aselduru88 Merhaba🌸 Kayseride yaşıyorum buranın kışı çok sert geçiyor kizima astronot tulum almak istiyorum 4 aylık. Yakın zamanda alip memnun kalan varsa marke model önerisi verebilir misiniz.
ikizerkekannesi Aselduru88 geçen yıl ekim ayın doğdu ikizlerim geçen kış astronot tulum kullanmıştım çok memnun kaldım bacağı üşüdümü vs derdi yok jokerden almıştım 50-60 tl gibi bir fiyatı vardı bence ufak bebeklerde diğer montlara göre daha kullanışlı
Gorkemkc Aselduru88 ben geçen hafta aldım instagramdan ama internet siteside var kapıda ödemesi var istersen siteyi atayım
H-15 Aselduru88 ben lcw den almıştım . 160 tl ye aldım iki ay önce bebeğim 5 aylık olmak üzere memnunum. Ama tavsiyem tek taraflı açılanlardan almayın iki fermuarlı olanlar çok daha kullanışlı ben tek fermuarlı almıştım bilmeden tek kusuru o yoksa çok memnunum
Mom16 Aselduru88 https://www.defacto.com.tr/kiz-bebek-astronot-mont-1093901 bunu kullanıyoruz 1 yalında bebeğim. Çoook memnunuz sıcacık tutuyor ben 270 e almıştım şimdi fiyatı düşmüş bence kaçırmayın. Kalıbı büyük
Serife00 Aselduru88 merhaba bende kayserideyim 1 ay önce aldım 2 buçuk aylık kızıma mayoral marka 315 TL aldım memnunun trendyolda var bakabilirsiniz