BusraYamanBozkurt Merhaba doktorumuz d vitamini kullanmamızı söyledi sağlık ocaklarının ücretsiz yazdığı devit 3 için içeriği kötü diyorlar kullanan var mı aldım ama emin değilim onu kullanmakta
Misirekmegii BusraYamanBozkurt paraben içerdiği için kullanmıyoruz Doktorumuz pedia D önerdi onu kullaniyoruz
Mlkmhrrm BusraYamanBozkurt ocean 400 kullanıyoruz sağlık ocağının verdiğini kullanmadık ama kullananlar çok gaz yaptığını söylüyor
Ata0905 0101adana pedia d 10 lira zaten . Nispeten daha temiz devite göre. İmkan varsa ocean yada prd 600 kullanabilirsiniz.
Derenasli BusraYamanBozkurt ben kullaniyorum dogdugndan beri suan 4 ay 21 gunluguz dun bitti damlasi onerilmiyorsa neden saglik ocaginda veriyorlar anlamis degilim
BusraYamanBozkurt Derenasli bende anlamış değilim neden satılıyor sağlık ocakları neden öneriyor hiç anlamıyorum
ipekayann Derenasli ben doğum yaptıktan sonra hastanedeki doktor verileni kullanma demedi. Aile hekimimize de gayet güveniyorum. Belki gaz yapması doğrudur. Ama para tuzağı olabilir
Muhasebeciana BusraYamanBozkurt biz onu kullanmiyoruz canim doktorumuz pedia d3 yazmisti ama ikisindede ayçicek yagi ozu varmis oyuzden ikisini de kullanmiyoruz doktorumuza well care nin d3 unu sorduk kullanabilirsiniz dedi bizim yazdiklarimiz ucuz oldugu icin genelde tum doktorlar pedia d3 yaziyo dedi well care de zeytinyag ozu var onu kullaniyoruz
Derenasli Kizlar ben boyle bisey oldugunu bilmiyorudm valla ocean tam adini soylermisinz kutunun rengini falan bide eczaneye recetesiz gitsek verirlermi
Hsrt54 Bu saglik ocagindaki d vit icin söylenenleri bizim doktorumuz asılsız buldu asılsız derken hic bir sekilde bebeginizi parabende koruyamazsiniz daha karninizdayken siz bile kullandiniz her ilacta bir miktar bulunuyor kullan dedi bana 🙄
Hsrt54 Bu denli zararlı bisey veya icerigi farkli biseyi saglik ocagi nasil verebilirki anlamis deyilim 🤔
Yusuf20 Mlkmhrrm evet kan ilacıda öyle ne zaman ilacı kesiyorum keyfi yerinde kendi kendine gazı çıkıyor.ilacı verince kendim çıkartıyorum gazını
Mlkmhrrm Yusuf20 ocean 400 damla deneyebilirsiniz kan ilacıda vardı galiba aynı markanın onları deneyin isterseniz şu an D3 kullanıyoruz biz memnunuz birde wellcare markasını da deneyebilirsiniz içeriği temiz onunda yazık kuzuya gaz sancısı çok kıvrandırıyor zaten rahatlasın inşallah