Elikkk Oğlum 18 aylık her dediğimizi anlıyor ve uygulayabiliyor sizin bebişleriniz neler yapıyor komutları anlıyor mu babasini sizi ve başkalarinı tanıyormu kendini ifade edebiliyor mu
sut_kuzusu Elikkk dediklerimizi anlıyo istediğimiz şeyleri getirebiliyor, bir şeye uzanmak isteyince arabasını getirir üstüne çıkar, bir yere gitceğimiz zaman montunu şapkasını alır kapıya yaklaşır derdini de az çok anlatabiliyor 😊
Batimoms Elikkk merhaba canım ben de senin konuna yazayım. Çok güzel başlık açmışsın. Oğlum 16 aylık. Anne baba gel git gibi bir kaç basit kelime haricinde pek kelimesiz yok ama endişelenmiyorum konuşur zamanı gelince. Ama komutlara harfiyen uyar. Bezini çöpe at diyince alır bez çöp kocasına atar. Terliklerimi getir giydirdim diyince koşar getirir giydiririm. aldıklarını yerine koy diyince koyar. Hadi şunu babana götür diyince hiç ikiletmeden götürür. Komutlara uyma konusunda hiç bir sıkıntımız yok algılaması çok çok iyi Maşallah Istediği birşey olunca eliyle gösterir elimizden tutar oraya götürür anlıyoruz artık ne istediğini
Elikkk sut_kuzusu anladim canim aynen bizimde bu sekilde susadigi zaman sulugunu getiriyor bakalı biliyor parkin yolunu biliyor annanesinin evini biliyor yakin bunlar bize zaten
Elikkk Batimoms aynen bizimde pek kelimemiz yok ezel diyor teyzesinin ismi ezel dede mama diyor meme diyor sadece bu kadar bide anlamsiz bir kac kelime söylüyor