Pitpitbebe Kızla rmerhaba çok muzdaribim bebeğim 5 aylık. 3. aydan beri 30 dk ı geçmiyor gündüz uykuları ve doğal olarak huysuz uyanıyor. İnstagramda bir sürü uyku sayfasına baktım önerilerini yaptım ama olmadı başına gelen çözümü olan var mı🙏🏼
Pitpitbebe Burakselim45 … 4 uyku yapıyor uylu aralıkları 1.5 saat 1 saat 45 dk falan. Kendimi sürekli çocuğu uyutmaya çalışırken buluyorum🥴
NurselRenas Benim ki de beş aylık 30 dk sürüyor daha önce 45 dakikaydı ama o 30 dakika bile sallanarak geçiyor bıraktığım an uyanıyor ben kendi kendine uyuduğu 30 dakikalara bile hasret durumdayım 🥺
nilbuglem Pitpitbebe benim kızımda böyleydi 30 dk dolduğu an uyanıyordu. Aylarca uyandıktan sonra hep tekrar uyutmaya çalıştım. Bazen uyudu bazen uyumadı cok direndim. Ve yavaş yavaş uzamaya başladı. Tek uykuya düştükten sonra (13aylık) Öğle uykusunu uzun uyumaya başladı🙏🏻
Pitpitbebe nilbuglem yaaa gözünüz aydın🥳 ben de okumuştum uyandan vile hemen uyutun diye ben de enerjim olursa uyutmaya çalışıyorum bazen çok direniyor asla uyumuyor nadiren uyuyo 15 dk daha😅
nilbuglem Pitpitbebe uyuyorsa kesinlikle devam edn ilerleyen günlerde o uykuları birleştirip uyanmıyorlar 🙏🏻
Dn123 Pitpitbebe bizdede o sorun var bem farkettim ki beraber yattığınız için beni arıyor. Ve sallanarak uyudugu için kendi kendine dalamıyor uykuya geri. Ondan uyanıyor olabilir sizinki de