Caspiumare Kızım iki gündür sürekli meme ile savaş halinde iki kere emiyor sonra hooop başını geri atıp sinirleniyor. Memeyi bulana kadar tekrar ayrı bir savaş içinde. Bulunca yine iki kere çekiyor sonra yine kafasını geri atıyor sürekli bu rutindeyiz. Var mı böyle bir şey yaşayanınız ya da Öneriniz 🙄
G_ADAN Caspiumare valla aynı şekilde. Sanki göğsümü ben çekmişim gibi ağlıyor halbuki kendi kafasını atıyor:) kafasını bastırdığımda çekemesin diye de kendini sıkıyor bende bekleyeyim gelecek cevaplardan bu duruma çözümü olanları 😅
Yakamoz Ben de bunu çok yaşadım. Meme ucum çok çıkık degil sebebi bu diye düşündüm. Silikon gogus ucu aldim hala basta savaşıyor ama tutunca kaçırmıyor artik🤷🏼♀️
Ebru1307 Sütünüz tazzikli geliyorsa boğazına kaçıyordur nefes almak için geri çekiliyordur meme başını parmaklarınıZla biraz sıkın süt akısını yavaslatın eğer tazikli değilse ara ara böyl seyler yapabiliyor bebekler emzirmeyi bırakmayın sürekli memenizi verin
Gulyllu Bizimki de bir ara yaptı canım da doktor meme ucu cekmiyor pek ondan dedi slikon göğüs ucu aldım onunla alıyor ama cok da alıştırmamak lazım