Kbrfytnc Kızlar hangi demir damlasını kullanıyorsunuz ve bebeğinize nasıl veriyorsunuz benim bebeğim 8 aylık ve her verdiğimde öğürüyor kokusundan benim bile midem kalkıyor siz napıyorsunuz :(
Arasannesi Kbrfytnc ocean kullanıyoruz.beyaz renkli kıyafette iz de bırakmıyor. kötü bir kokusu yok tadı da tatlı.bebegım verdıgım zaman mutlu oluyo🙂
-erCansu- Kbrfytnc sidefer kullanmıştım onu sveerek iciyodu yada yemeğine karistirllrilan toz olanlar var öylede deneyebilirsiniz
Arasannesi Kbrfytnc içeriği temiz olanlar ocean,sidefer,bestiron,ferrum.hepsı doktor tavsıyesi.ferrumu da kullanmıstık onda da bir sorun yaşamadık.rica ederim🌺
Umutefemam Arasannesi bize vegaferon verdiler ama kullanmaya başlamadm içeriğinin temiz olmadığı soyleniliyor ama sağlık ocağı neden veriyor acaba🤔
Arasannesi Umutefemam içeriğinde paraben var.açıkçası neden veriliyor bilmiyor.bu soruyu bizzat sağlık ocağında hemşirelere sordum demir ılacı ve d vıtamını içeriği temiz değil oyuzden dışarıdan parayla alıp kullanmak zorunda kalıyorum dedım.birçok ilacında içeriğinin temiz olmadıgını ama saglıgımız için kullanmak zorunda kaldıgımızı söyledi.yani bunun için özel bir sebep sunmadı bu verılıyor kullanmak ısteyen kullanır ıstemeyen kullanmaz şeklinde söyleniyor
Pitpitbebe Ocean damla formunda içeriği temiz ama şeker var içinde . Eğer bebeğinize şeker vermiyorsanız bilin istedim