momaysegul Merhaba külot bez icin kız erkek bebek olarak kullanan var mı arkadaşlar 😊 ve kaç yaş gibi başlamak gerekir kullanan annelerden tavsiye bekliyorum
Nuraanne momaysegul geceleri sleepy külot bez kullanıyorum kız erkek ayrımı yok ben 3 aylıktan beri kullanıyorum. Külot bez cırtlı beze göre çişi daha uzun süre tutuyor o yüzden geceleri kullanıyorum.Cırtlı bezi gece iki defa değiştiriyorum külot bezi bir defa değiştiriyorum.
ozge3747 momaysegul 7 aylıkken falan başladım. Kızım var ve şu an normal cırtlı bez kullanmıyorum. Bebek hareketlenip dönmeye başladığından itibaren kullanabilirsiniz.kız erkek farketmiyor bence
mozaik momaysegul 9 aylıktan beri kullaniyorum ogluma. Daha önce başlasaymışım iyiymiş ,büyük rahatlık . Minies , sleepy , molfix kullandım şimdiye kadar. Sleepy alacaksanız bir beden büyük alın kalıpları dar oluyor
momaysegul Arasannesi ya benim bi çok. Arkadaşım erkek bebeklere kullanımı daha kolay demişti o açıdan sordum çok teşekkür ediyorum bizde 2 yaşımıza gireceğiz başlayabiliriz 😍♥️
Nako Külot bez bizde göbek deliğinde havasızlıktan dolayı sanırım sulanma kızarıklık yaptı elimde 100lu paket var bitsin birdaha almayacağım 🙄
Burakselim45 momaysegul geveleri molfix kulit bez kullaniyorum gunduzleri prima gunluk rahatlik tavsiye ederim canim butun bezleri denedim neredeyse bunlarda rahat ettim en son 😚
ephy momaysegul bende geceleri sleepy iyi geceler aldım öylesine denemek için 4 nımara ve asırı rahat ve sızdırmadı sanırım devam edicem👏🏻👏🏻👏🏻