tekgamzelimm Ya Allah aşkına atak mıdır nedir kızım dünden beri durmuyo sürekli kucakta anlamadım 😩 3 ay 28 günlük
Elifinannesiii-11 tekgamzelimm 4 ay 16 günlüğüz uyanık olduğu her an kucak istiyor. Yıkılmadım ama ayakta da değilim acı çekiyorum 😂 uykusuzluğa felan katlanırım da sürekli kucakta gezmek bi süre sonra sinirlerimi bozuyor 😂
Eymenncik tekgamzelimm canim benimki 3 ay 20 gunlukken basladi ilk once bagirmalarla ayni zamanda kucaktan inmeme halleri falan suan 4 ay 8 gunluguz cok azalmis durumda ama geceleri cok sık uyanıyo sadece o azalmadı 🤦 ama bence geciyo yani ilk zamanlar zordu sadece.
Bulutyumurta tekgamzelimm bittiğim tükendiğim zamanlar geceleri o ağlar bende ağlardım hiç birşeyle memnun olmazdı cok zor allah yardımcın olsun ama geciyor biz atağı cıktığımız gibi düzelmeye başladı güzel uyuyor artık daha mutlu :)
tekgamzelimm Ruzgarbaby dün gece uyumak bilmedi sonra 4 te uyandı ne emiyo ne duruyo hep kucakta yere koyunca basıyor çığlığı 😩😩
pattisanne Ya benim de bebeğim 3 ay 17 günlük dün geceden beridir o kadar huysuz ki atak dönemi mi oluyor bu😔
tekgamzelimm Elifinannesiii-11 aynen öyle valla kucakta ne kadar da sakin tamam diyorum geçti yere bi koyuyorum aman Allahım i ne çığlık 😩 huniyle gezicem az kaldı 🤣
Dkk Ruzgarbaby hı hı evet 18 gün sonra geçer de izi kalır anısı kalır dile kolay 4.ay atağı .. büyüyünce anlarsınız sizde bıraktıklarını 🙈 Aydan sevgilerle 4. Ay atağından sonra gece 93638 kez uyanan kuzucuk annesi ❣️