Bebegimucizem Selam kızlar ☺️ Tuvalet eğitimine başlamak istiyorum ama nasıl bir sinyal almam gerek bilemedim. Oğlum kaka çiş yaptığında kaka çiş diyip bezini cekistiriyor çıkartmak için bunlar yeterli mi başlamaya nasıl bir yol izlemem gerek
Mirac_21032019 Bebegimucizem ben biraz daha beklemen taraftariyim cnm.18.ayda kaslar gelisiyo tuvalet icin tutabilmesi icin cisini.bizde 22 ayligiz 2 yasini beklemeyi dusunuyorum.
Kozaannesi Bebegimucizem merhaba tuvalet iletişimi isimli yeşil incecik bir kitap var onu okumanızı tavsiye ederim 💕
Eliff26 Bebegimucizem hazır olması çok önemli ben tam zamanında yakalamıştım bırakma işini hiç zorlamadı maşallah 2 güne halloldu gece vs hiç yapmadı diyebilirim. Dışarda arkadaşları oyuna dalıp unutup yapardı oğlum yapmazdı hiç tutardı 2 yaşını yeni geçmişti kardeşi olacağı icin o doğmadan biraktirdim ama o zamana kadar çok kez bırakacakmış gibi altını açıp lazimliga oturttururdum tuvalete götürürdüm aşina olması icin
Portakal Bebegimucizem kızımda aynısını yapıyordu sabah kalkar kalmaz tuvalete götürüyordum çissss diye diye yapıyor gün içinde yemekteb sonra götürüyorum mmmmm kkkkk diyorum kendimi sıkıyorum kakayi yapıyor 😃 ama tuvalete alışık bir bebekti.tubalet iletişimimiz vardı geceden sabaha çişini tutmayı öğrenmişti ama ben çok hasta oldum yarım kaldı 19 aylık şuan