Hande36 Sunay10 gece kalkonca müdahale etme canım ben ninni açıyorum dönerken uyandıysa tekrar uyuyor kendi kendine söyle düşün, gece biz dönerken bazen uyaniyoruz ama devam ediyoruz uyumaya bebekler destek aldıkları için uyumayi bilmiyorlar
Asel8 Eminapasali bizim doktorumuz 40ından sonra geceleri uyandırma beslemek için demişti uyandırmadım şuan 2 Ay 18 günlük 12 de gece uykusuna geçiyor 4-5 gibi uyanıyor emiyor uyuyor tekrar sabah 7 ye kadar uyuyor iki kızımda böyleydi gece uykuları güzeldi onun etkisi var gerçekten alışkanlık yapıyor uyandırmak geceleri
SinyorinA Asel8 gece uykusuna 12de gecmesi cok gec bi saat degilmi ama saglik acisindan iyi oldugunu dusunmuyorum daha cok kucuk bebeginiz
Alinduru Eminapasali 13 aydır hala aynı durumdayız gece uykusu hiç yok. Doktorumuz geceleri uyandırma demişti 2 saatte bir hep uyandırdım emzirdim ve sanırım alıştırdım 🤦🏻♀️ Şimdi gaz diş vs derken sürekli ayaktayız
Asel8 Gunesli2020 sarılık yoksa zaten en iyisi uyandırmamak sizde en iyisini yapmışsınız uykuyla büyür yavrucuklar
Mommy_Bird Eminapasali aynı sorun bizde de var 9 aylığız bizde geceleri saat başı uyanıyor mama da içmiyor doğru düzgün zorla 30 cc falan içerse içiyor uyuyor beşiğe yatırınca uyanıyor bide beşikten ayağa kalkmaya alıştı napcam bilmiyorum 🤦🏼♀️
Asel8 SinyorinA evet çok geç 4 yaşında Bi kızım daha var 9 buçukta uyur yatırırım yani ama bu uyumuyor gündüz yarım saat en fazla uykusu hala düzene girmedi Malesef ama çok şükür en azından gece iyi uyuyor. Sallıyorum saatlerce ama yok ayağımda uyuyor bırakıyorum 5 dk içinde kımıl kımıl uyanıyor
SinyorinA Eminapasali benimki de 9aylik ayni sıkıntı bizdede varr alttan 2 disi var sadece ama bu ara agzi yine cok akmaya basladi yine disten şüpheleniyorum cunku 2,3 gundur böyle