Mom55 Kızlar az önce altını alırken resmen her yere işedi çocuğun yüzüne bile fışkırmış daha 17 günlük bebeğim. Ağlıyordu bir yandan ağZına işedi mi bilmiyorm yani inşallah hastalık falan kapmaz 🤦🏻♀️ Çözüm öneriniz var mı ya daha 17 günde 2 kere ortalığa işettim. Büyüyene kadar düşünemiyorm
Meriwa Mom55 kullanmadığjnız bir penyeyi altını her açtığında pipisini örtün cnm hiç biiey olmaz o zaman tek kullanımlık alt açma örtülerinden al onlarla rahat edersin büyük boyundan
Twinsmomy Mom55 benim bebeklerim de aynı 2 aylıklar bitane hali kaldırdım bi kez koltukları sildm. 🤭 ama altını alırken pipisinin uzerine temizleme pamuğu koyuyorum isediginde direkt ona geliyo saga sola gitmiyo. Ama tam bezi kapatırken yine yapacaklarını yapiyolar 😁 benimki de bi ker3 kafasının üzerinden dogru işedi yüzü gözü hep çiş oldu bisi olmadi sildim güzelce her yanını.
Eternity Mom55 Alt açma bezlerini şiddetle öneriyorum, bu 2-3 aya kadar devam edicek çünkü 😂 Bu arada merak etmeyin hastalık kapmaz, onun çişi daha ne ki ☺️☺️☺️
Annebalisi Zaten en çok o zamanlarda olur bu etrafı batırma işi iyi sizin ki işemiş benimkinin yaptıklarını hiç anlatmayayım🥴 Elini yüzünü temizleyin güzelce mümkünse yıkayın bişey olmaz bence 😌
Mom55 Normalde hep kullanıyorum alt açma örtüsünü. Az önce sadece aceleyle alayım hemen dedim ilk defa sermedim pipisi yukarı dönükmüş kafası dahil tüm yatağıma işedi şaka gibi. Annemi çağırdım o da hızlı alacaksın oyalanmayacaksın diyor anlık saniyelik yani. Sabah sabah deli oldum. Ama önerilerinizi deneyeceğim kızlar sağolun
Medine_1992 Mom55 ah canım ❤️daha çok başına gelebilir söylemesi ayıp bziim ki büyük tuvaletini bile yapıyordu birden açınca zamanla azalır ama sen istersen açtığında bir tane ıslak mendil yada temizleme mendili at üstüne 🧡
Beyaz95 Mom55 ahahhha aynisini yasamistim nasil isedi uzune coknkucuktu evde yalnizdim cocuk kipkirimizi kizardi agladi korktu nasil bi anda su geldi ustune bu neydi diye simdi 8aylik hic yasamiyoruz oyle bir sorun artik anliyorum acinca cis yapcakmi diye hemen kapiyorum bezini zamanla oyreniceksiniz
Fitifiti Mom55 Bi şey olmaz korkmayın,erkek annelerinin kaçınılmaz durumu bu😁 benim oğlumda öyle bir fiskiye gibi fırlatmıştı ki bir seferinde dolabımızın içine kadar gitti tüm kıyafetlere geldi😄 hem de gecenin bir yarısı,canları sağ olsun. Temizleriz,geçer
Pankek Mom55 Pipiped diye bir şey var onlardan alabilirsiniz. Bir de ben hep şifonyerde değiştirdim, alt açma ve üzerine kullan at örtü. Bizde de vukuat çok oldu yüzüne gözüne kollarına, sildik hop topladık attık. Zamanla azalıyor ama bu sefer de beline kadar çıkan kakalar başlıyor
Gamzeli2206 Mom55 daha yolun başındasınız 😅 kendi yüzüne işer sizin yüzünüze işer daha olmadı duvara işer
Selen21 Mom55 bişey olmaz canim benim ki bi kac kez yapti. Zaten vucuttan cikan çiş de kaka da temizdir ortamda durursa bakteri üretir. Hatta eskiler yaralari iyilestirdgini bile soylerler arı sokmasinda falanda. Dert etme
1Egmen Mom55 😁😁 oğlum da 1 aylıkken yüzüne işemişti hatta biraz ağzının kenarlarında vardı. Muhtemelen ağzına da gelmişti mırç mırç emdi bir güzel. Herhangi birşey olmadı. Komik bir anı olarak kaldı 😁😁 size önerim pipiped kullanmanız 😁😁
Woody Mom55 17 gunde 2 kere süper başarı. Annem bu çocuk niye bezine değil hep benim üstüme kaka yapıyor diye ağlayacaktı ilk başlarda 😀😀😀
Medine_1992 1kiz1oglan yok yok çok önce acılmış 🤷♀️ bilsem girerdim arandığımu ama oğlum kolik olunca işte girmedim hiç
Medine_1992 1kiz1oglan şuan iyi canım büyüdük zaten artık 9 ay 22 günlük diş vs var ama onlara alıştım 😊