mycutebaby 25 günlük bebeğim var sadece tek memeyi emdi uyudu 20-25 dk emmek yeterli geliyormudur acaba diğer memeyi vermedim uyudu diye birde siz uyuduğunda altını açıyormusunuz ben uyandırmamak için açmıyorum kokmuyorsa tabi
Babygirlmom mycutebaby canım bebeğin 20 dk tek göğüsle doyması o döneöde mümkün büyüdükçe emme süreleri kısalıyor zaten. 2 saatte bir emzitmen gerekiyor ben altını uyusads değiştiriyordum o esnads uyanmış oluyordu emziriyodum her emzirme öncesi altıını değiştirirdim ilk dönem. Bezin mavi çizgi kısmı dolu değilse değiştirmezdim
anne15 mycutebaby zaten 20 dk tutmaya calısın memede derler yeterlidir onun için . Uyurken acmayın kaka vs yoksa tabi
Veraveannesi Sütün iyi geliyosa yeterli canım o zamanlar bende öyle emziriyodum uyanmadanda altını açmıyodum ama zaten 2 saatte bir kendisi kalktığı için kalkınca alıyodum altını
mycutebaby Veraveannesi evet cnm sütüm iyi geliyor ki kusuyor fazlasını hatta yani ben öyle biliyorum doğru biliyorsam 😀
Gorkemkc mycutebaby kusması sadece fazla emdiğine işaret değil canım doyduğunda ekşimik çıkarması normal ama kusmak ayrı tabi