merhaba güzel anneler ,sizlerin bi konuda fikrine ihtiyacım var.1.5 yaşında oğlum var ,doğumdan sonra önce sağ sonra sol dizimde şiddetli ağrılarım başladı ,dr gidince sağ dizimden MR yazıldım ve sonuçlarda ileri derecede menisküs yırtılması olduğunu öğrendim ,yazın kortizon iğnesi yapıldı ağrılarım biraz hafifledi ama dr ameliyat olmam lazım demişti..iki ay sonra sol dizimde daha da şiddetli ağrılar ve gıcırdamalar duymaya başladım ,ağrı aynı ama çıkan sesler artık bebeğimle eğilerek oturmamı ,peşinden koşturmamı ve kucağıma almamı zorlaştırmaya başladı ,tekrar dr gitttim tekrar MR ve sonuç aynı yine menisküs yırtılması +kıkırdak doku zedelenmesi🤕tekrar kortizon iğnesi 🥴iki dizimden de ameliyat olmam lazımmiş ,şuan iğnelerin etkisi de geçmek üzere ,ağrı kesici içmektende artık sıkıldım.yaşım 32 ama dizlerim 50 yaşındaki bi kadına aile gibiymiş 🙄nasıl ne yaptımda böyle oldu bilmiyorum.hiç kendime dikkat etmezdim ,tabiri caizse at gibi koşturmaya çalışıyordum herkese ,herşeye ..sonuç kendime yaptım ne yaptıysam .aranızda hiç menisküs ameliyati olan var mi ?sonuçları nasıldı,korkudan ziyade sonrasında yine geçmezse die endişe ediyorum,uzun oldu biraz hakkınızı helal edin,🌺🌺🌺