Yesidil Maybeoneday peki magnetli mi acaba yani buzdolabına yapışıyor mu? Bende yaptırmayı düşünüyorum da
Maybeoneday Yesidil canım magnetli değil ama magnet yap’lar var aynı sayfada istersen ondan alıp kendin yapabilirsin. O da cok uygundu.
Kbrasahiinn06 Bende İnstagram da resimlimagnet sayfasında yaptırdım 104 tane 39 tl boyutları da mükemmel zaten seçebiliyosunuz hangi boy istediğinizi ☺️
Astalavistababy cocomelon 24cmX48cm lik albüm 150 TL idi 30cmX60cm lik albüm 250 TL idi sayfaya bakabilirsin
Zeytin_cekirdegi cocomelon canm resimlimagnet sitesinden geçen hafta 416 tane çıkarttırdım inş bu ay yine çıkartmayı düşünüyorum
Metinazat Zeytin_cekirdegi magnet seklinde mi çıkarıyorlar peki. Sadece fotofraf olarak cikarabiliyor mi yoksa.
Muverrih cocomelon brother, yoo pahalı değildi kodakin kağıdını 15-20 liraya almıştık tabi 1 sene oldu şimdi hiç bakmadım. Murekkepte 40 liraydı o kadar resim çıkardım yarilanmadi bile.
Astalavistababy Maybeoneday 😅😅benim bahsettiğim albüm halinde 250 tane fotoğraftan kolajlı kalın sayfalı albüm oluyor yanlış anlaşılmış olabilir ❤️❤️