Elfida-10 om_er_im34 ilkte tsh değerleri yüksek çıkmıştı ikincide hastaneye giderek el üstünden kan alındı normal çıktı sağlık ocaklarının değerleri bazen yanlış çıkabiliyor
Meriwa om_er_im34 bizde iyi çıktı cnm yüreğimize iniyodu ama şükür sorun cıkmadı umarım sizde de sorun cıkmaz
om_er_im34 Elfida-10 benimki ilk hastaneden alindi sonra sağlık ocagindan ama tekrar istediler pku şüphesiyle bugün Aradim değerleri sınırın çok altındaymış endişe edicek bisey yok dediler yarın inşallah sonuç çıkıcak dediler bakalım çok Korkuyorum
SedaBulutt Elfida-10 merhabalar Benim de 13 günlük bebeğim bugün sağlık ocağında aradılar topuk kanında tiroid yüksek çıkmış tekrar kan almamız gerekiyor dediler. Yanlış ölçüm olabilir mi bu sefer düşük çıkabilir mi
Elfida-10 om_er_im34 korkmayın inş iyi çıkar 🌸 doğumda hastanede alınıp bir hafta sonra sağlık ocağında alınıyor diye biliyorum ikisinide mi hastanede verdiniz
om_er_im34 Elfida-10insallah hayır birini hstanede verdim ama o ilk topuk kanıydı diğerini sağlık ocağında verdim
SedaBulutt Elfida-10 inşallah canım çok korktum bugün pazartesi tekrar topuk kanı vereceğiz inşallah normal çıkar.
Elfida-10 SedaBulutt inşallah canım korkma bende çok korkmuştum günlerdir kendimi yedim bitirdim birşey yokmuş şükür