Mugeb44 Nurse harvey ve biogaia yi beraber ver dedi doktorumuz ilk defa verdim herhangi bir yan etkisi olurmu kullanan varsa yazabilirmi annelerim
Kzyannesi17 Mugeb44 sanki biraz hafifletti gibi ama şuan ıkınmaktan uyumuyor sürekli kalkıyor benim bebeğimde 50 günlük ama daha tam olarak 2 saat uykusu olmamıştır
Mugeb44 Kzyannesi17 benim bebegimde oyle yıldım 45 gunde gunduz uyumuyor gece uyumuyor ustelik gaz sancisiyla surekli agliyor sut alerjisini soylemiyorum bile hayatimda hic bu kadar cagresiz kalmamıştim
Hanifebarlas Mugeb44 perişan oluyor insan perişaaaan ne zaman bitecek ne zaman güneşli günleri göreceğiz 😁 bu konuda çok mağdur biriyim yapmadığım şey kalmadı 2 aylık olduk ama 20 yıl oldu sanki
Kayrabebek Ben ilaçları da kullanıyorum kiraz çekirdekli patik aldım daha yeni sanki onun daha çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Arzuyilmaz Hanifebarlas benim kızımda 2 aylık mahvoldum artık gazdan uykusuzluktan yanlız değilsin 😃😏
E136Z136 havlu işitip karnına ayaklarına koy ayak hareketlerini yaptır ben kızım gaz sancısı çektiği gibi ayaklarını serbet bırakıyırum sadece bezle kaliyo daha rahat hareket edip gazını çıkarıyo çok işe yarıyı dene istersen