alpin-annesi Elmiram43e ben kullanıyorum hipp iyi geceler çayı öbürlerinde şeker var ama hippinki doğal. Bizde işe yaradı gece 100 kere uyanan bebeğim diş döneminde şu an 2 kere mama için uyanıyor sadece 🙈 maşallah 🧿😂
DenizinAnnesiiiii Elmiram43e baya etkisini gördüm bu 2. Sisemizdi uykusu düzeldigi icin cok sükür vermyrm artık az kullandık zaten bu 2. Siseyi humana iyi gecelr cayı
Sdatrk alpin-annesi bebeğiniz kaç aylık ve ne miktarda veriyorsunuz benim doktorum önerdi ama kaç CC verebilirim bilmiyorum şimdilik 30 CC veriyorum pek işe yapamadı
Deletedmom299 alpin-annesi yaa bişey sorabilir miyim ben bilmiyorum da bu çayı bebek mi içiyor acaba? 😊
alpin-annesi Elmiram43e bizde çok etki etti inşallah sizi de rahatlatır yine de bi doktorunuza danışıp verin 😍☺️
zeyn09 Elmiram43e Elmiram43e 6 aydan sonra tavsiye ediliyor diye biliyorum canım ben sen yinede araştır ama erken bence sizin için zaten küçük daha 🌸
alpin-annesi Sdatrk 5 ay 18 günlük 1 paketi 180 ml suya yapıyorum yarısını yatmadan önce yarısını uyku arasında içiriyorum ☺️
Esestutu Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım yapmayın hanımlar iyi geceler çayı nedir ya uyutuyor mu bu çay şaka.gibi 😂
Esestutu Benimde uykum gelmiyor yetişkin olarakta alınabilir mi 😂 cidden gece gece gülesim yoktu bebek onlar bebek dünyaya getirdiysek mecbur uykusuz kalcaz bakımsız kalicaz pasaklı da kalicaz yapmayın insanların aklını karıştırmayın
alpin-annesi Elifduru11 180 200 ml suya 1 poşetini atıyorum küçük poşetler halinde yatmadan önce günde 1 sefer içiriyorum genelde yarısını içiyor yarısını uyku arasında içiyor ☺️
DenizinAnnesiiiii Elmiram43e nerde oturuysn 25 tlye verym üstünde etiket fiyatı bile var daha34 liraydı