Fatma2112 Kızlar 2.ay kilosu kaç kilo olması gerekiyor benim bebeğim 2600 doğdu 4 gün sonra kilo boya baktıracam herkes 6 kilo felan yazıyor da benim bebeğimi 1 ay önce sağlık ocağına götürdüm 4 kilo bile değildi şimdi benim bebeğimin kilosu az mı 😔
MasalsMommy Fatma2112 Canım bu Doğum kilosuna göre belirleniyor. Ve Doğum kilosuna göre senin bebeğinin kilosu 4 kiloysa eğer bana iyi geldi🤷🏼♀️ İki aylıkken benim kızımın kilosu da o civardaydı
irva Fatma2112 36.haftada doğdu benim oğlum 2660 olarak doğum sonrası sadece 100 gram vermişti.Şuan 1 ay 16 günlüğüz.10 gün önce gittiğimde en son 4 kiloydu. 2 ay kontrolünde kaç olur bilemem.
Mom0971 Fatma2112 kuzum bak dogum kilosu her bebekte farkli bence doktorun eger saglikli diyorsa aman diyim sorma bebek kilosunu cevrenide dinleme bana bile durmadan diyolardi ay ben soyle dogurdum ay ben boyle dogurdum moral bozmaya hazir insan oglu. Kulak asma kendi halinde kal
Lilav21 Fatma2112 olmuştur bence 😊 ilk 4 ay güzel gelişiyorlar sık sık emziriyorum buna dikkat ettim,3. ayında 5700 dü 2 hafta sonra bakalım kaç kilo olmuş 😊