Alyamnur Kundak yapmadan kesinlikle uyumuyor 2,5aylık kızım yapmadığım zamanlar sürekli eliyle uyandırıyor kendini kundak yapan anneler de benim gibimi düşünüyo ?
Busranisa Alyamnur şimdi böyle bir post acıcaktım ki karşıma çıktı 5 aylık olduk hala kundak la uyuyoruz öbür türlü asla … kundakla 10 dkkada uyuyan kız kundaksız asla 😔😔 kundağa devam
Szndmn Benimde kızım 2 aylık olucak 5 gün sonra aynı durumdayım bi süre yapmıyım rahat olsun dedim ama eliyle koluyla sürekli kendini uyandırıyordu artık kundaklıyorum ikimiz de rahat rahat uyuyoruz☺️
Alyamnur Szndmn hem uyandığı zaman geriniyo o daha yararlı oluyomuş bir arpa daha büyüdü derlermiş ☺️
Mavismila Busranisa canım bebeğin dönemeye başladıgı zaman kesinlikle kundağı bırakmalısın çünkü allah korusu ani bebek ölümüne yol açıyor diyelim Allah korusun sen kundak yaptın uyudun o bi şekilde yüzüstü döndü fakat artık dönemiyor tekrar sırt üstüne çünkü eller bağlı nefessiz kalıyor onun için lütfen alıştırmaya çalış 🙏🏻5 aydan sonra pek önerilmiyor
Aysegulyigithan Ben kundaklamaya basladim yeni doğduğunda kaynanam istemedi kundaklamak sonra tekrar kundaklama başladım bu seferde oğlum istemiyor sürekli ağlıyor kundakladigimda 3 aylık daha sorun yasiyorum
Alyamnur Aysegulyigithan anlıyabiliyorum canım seni benimde ilk doğduğunda gazı olmayan çocuğumu gazı vardır diye illa kuma koyalım onda dursun kundaklı diye yapmışlardı ama sadece 2 sefer yaptım Başka yapmadım zor günlerdi Bihada dönmek istemem
Aysegulyigithan Alyamnur bende dönmek istemem zor oluyor sonuçta ileride cocugunla sen kalıyorsun senin ilgilenmen gerekirken dahil oluyorlar benim oğlana alistirdilar kendi bildirdikleri gibi şimdi zorluğunu ben çekiyorum
Busranisa Mavismila hiç bu acıdan düşünmemiştim uyuduktan sonra baya gevşediyorum aslında hiç yüz üstü dönme de yaşamamıştım ama söylediğin cok mantıklı korktum şimdi allah korusun
Mavismila Busranisa aman dikkat et lütfen dönemez deme bebek bu ne yapacağı belli olmuyor biz anneler de çok yorgun oluyoruz insan uyudu mu derin uyuyor zorluğunu çekersin bir hafta sonra alışır uyur bi de etrafına yastık battaniye tarzı şeyler de koyma elini kolunu çarpar yüzüne gelir
oldugrs1 Benim bebeğimde 3 aylık kundakla güzel uyuyo ama nasıl bıraktırcaz bu kundakları kundak olmadığı zaman sürekli eli yüzünde kendini uyandırıyo 😏