Esmaerol Merhaba saglik ocağının verdigi vegaferon adli kan ilacini bir süre kullandim ama bebegimi kabız yaptı bu yuzden vermemeye başladım birde icerigi kötü olduğunu okudum farkli güvenilir kabiz yapmayan icerigi temiz bi kan ilaci onerir misiniz
Esilyaa Esmaerol bizimki 5 aylık diş çıkardı şuan zaten kabız oldu onu verirsem iyice kudurur o yüzden vermiyorum daha bişi
Ceozip Esmaerol biz ferrum kullanıyoruz. Doktorumuz kendi yazdı. Her bebek farklı ne desek boş bence.
Esmaerol Esilyaa bizim henuz disimiz yok ama bende kabiz yaptigi icin bide zarari var diye vermiuorum yenisini alana kdar bsey olmaz insallah🙄
Esmaerol Ceozip tabi öyle ama en sagliklisi hangisiyse onu vermek istyorum arastryim dedim kfam karisti
Esmaerol Synmannesi herkes bnu kullaniyor sanirim herhangi bi kabizlik flan yapti mi damla mi kullaniyosunuz
edsn1 Esmaerol biz bestiron kullanıyoruz içeriği temiz ,c vitamini ve saf zeytinyağı içeriyor bu sayede kabızlığı engelliyor .Ben tadı kötü olur bebeğim içmez diye düşünüyordum ama portakal aromalı olduğu için sıkıntı yaşamadık
Esmaerol edsn1 ya evet bunu da duymustum ama arastryim dedim biraz gercekten kafam karisti kabiz yapmaması onemli benim icin bebegim cok zorlaniyodu😕
Synmannesi Esmaerol yo sadece kan ilacı içtiği için kakası siyah oluyor arada her kan ilacında oluyor en iyisi ocean özel Doktorum önerdi kullan sende 6 aylık 6 damla veriyorum kabızlık olmuyor
edsn1 Esmaerol kullanın emin olun faydasını göreceksiniz biz çok memnunuz👍ama içinize de sinsin tabii ki araştırın 🙏