ElaKumsal Merhaba 5 gün sonra 4. Ay aşısı olacağız 2. Ayın aynıları veerem hariç. Bizim 2. Ay aşımız çok ağır geçti. Acaba bizim gibi 2. Ay aşısı ağır geçipte 4. Ay aşısı daha hafif geçen varmı ??
Sibella ElaKumsal ay canım tam tersi oldu benim 2. Ay çok iyi geçti en ufak bir sıkıntı olmadı ama 4. Ay aşısı zor geçti hatta post bile açtım geçen gün.. ama sadece 1 gün sürdü çok şükür ertesi güne hiçbşr şeyi kalmamıştı oğlumun
damlahira ElaKumsal Bizimde 19 unda aşımız bende çok merak ediyorum ne olacak herkes çok korkuyor bu aşıdan kızımda çok şükür hiçbir şey olmadı 2. Ay aşısında inşallah bunda da olmaz
Nigarkaara ElaKumsal 24 saat içinde ateş çıkmazsa sıkıntı yok canım raz huysuz oluyor ertesi gün geçiyor. Bir tanesi çok yağlı yakıyor çok ağlatıyor maalesef 😞
Deletedmom121 ElaKumsal canim biz 2 ay asisinda 3 gün hastanedeydik ama 4 ay aşısı sadece ağrı yaptı 6 ay aşısında gecen gün oldu atesi cikti agri yaptı okadar
ElaKumsal Sibella 2. Ay aşısının aynısı olduğu için korkuorum tekrar aynı şeyi yaşıcaz diye inledi resmen bacaklarının ağrısına sanırım ağlama noktasına gelmiştim vurdurmıcam bidaha die kızdım kendime. Bu ay ki aşıda aynı etkiyi gösterir mi diye tedirginim 🥺🥺
Bnrpnr Benim de 2. Ay ağır geçti. 4. Ay var önümüzde kara kara dusunuyoru m. 2. Ayda hiç uyumamıştık.
ElaKumsal Bnrpnr aynen bizimde 2. Ay ağır geçti inledi yawrum bacak ağrısından sanırım çok ateşlenmedi 4 saatte bir calpol vermiştim inşallah bu sefer aynısı olmaz 🥺🥺
ElaKumsal damlahira inşallahh walla güzel atlatmak önemli aynılarını olacağı için bunda da bişey olmaz inşallah
EsraEfee 2. Ay asimiz cok zor gecmisti. 39 lari gormustuk ateşte ve kolay kolay düşmemişti. 18 inde 4.ay asimiz var. Simdiden strese girdim
ElaKumsal EsraEfee bizim çok fazla ateşimiz çıkmadı 4 saatte bir calpol verdim çünkü çok ağrısı oldu sanırım inledi sürekli
Sibella ElaKumsal evet canım ben de aynı şeyi 4 gün önce yaşadım.. gerçekten inliyordu ateşi vardı ve benim elimden bir şey gelmiyordu. Kötü bir deneyim :(
Asilinannesiii Biz geçen hafta 4 ay aşısını olduk biraz huzursuzdu sadece onun dışında ateş falan olmadı 2. Ay aşısında da gayet normaldi sıkıntısız atlattık şükür önümüzde 6 ay aşısı var 4 tane yapılıyormuş
Asilinannesiii ElaKumsal bi tanesi ağızdan yapılıyomuş öyle dedi doktorumuz yani ilaç gibi veriyorlar