Omerasaforen Doğum yapalı dört ay oldu aşırı derecede saç dökülmem var duşta ayrı tararken ayrı gün içinde ayrı kel kalıcam diye korkuyorum varmı bi çaresi? yoksa ne zaman geçer 😭
Tgbkzn Omerasaforen bende aynı durumdayım dökülen saçları toplasam peruk olur hamileyken bir tel bile dökülmüyordu şimdi avuç avuç belki yazan olur bende faydalanırım 😰
Duygunida Omerasaforen bende aynı durumdayım bebişler 6-7 aylık olana kadar devam edecekmiş. Hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor 😒 3. Ayda başladı 40 gündür devam ediyor
AZERbAYCAN Omerasaforen al benden de o kadar. 5 ay oldu doğum yapalı kafamda saç kalmadı. Emziriyorsun vitaminlere baktır dediler orsa da herşey yolunda. Ne yapıcam bilmiyorum. Sürekli örüyorum saçımı ama yine her yer saç 🤯
minnosum25 Omerasaforen 10 . Aya kadar sürdü şampuan maskeyle destekledim yağ kullandm hem sacm dökülmesi azaldı baya hemde seyreklesen yerler çoğalıyor
Pinarice Bende aynıyım ya 4 buçuk aylık bebeğim var duşta dökülen saçları topluyorum bi öbek tararken de öyle her seferinde çok dökülüyo napıcam bilmiyorum bu bi süreç mi geçicek mi acaba önleri açılmaya başladı artık :(
Koccdyg Omerasaforen 20. Aydan bildiriyorm bende hala dökülüyor 😅😅ama halalles adlı bi şampuan varmış doğum yapan kişiler baya memnunmuş alcam alcam diyorm ama bi türlü kısmet olmadı
Gnlakyz08 Omerasaforen halalles diye bir şampuan var ondan kullanın çok faydası oluyor her saç yapısına göre çeşitleri var