Bonnusimo 2.ay aşıları hepsi aynı gün mi vuruluyor? Verem ve rota aşısı aynu gün demişti doktor ama saglık ocagında 2. Ay için 3 aşı olacak rotanın dısında demişti orda sormayı unuttum 🤯
Baharkokulum Bonnusimo evet 3 aşı birden oluyor 2.ayda. 5 gün falan oldu yaptıralı. 1 kola 2 bacaklara. Rota 3.ay olmalı dedi hemşire hanım 🤗
Bonnusimo Baharkokulum herkes 3.ay demiş ama doktorum 2.ay da dedi hatta veremle aynı günr rotayı yapmam gerekiyo dedi 🤦♀️
mrstucii06 Evet üçünü birden vuruyor 2 bacak 1 kol hemsire diyor zaten eve gidince yarim cay kaşığı calpol ver diye ateşi olursa takip edersin gitmeden önce duş aldırın 3 gun su deymeyecek aşılara
Analist Bonnusimo hepsi ayni gün vurulduk biz. 2 bacak 1 kol. Koldaki verem aşısı ve canlı aşı olduğu için bebeklere biraz daha fazla sıkıntı verebiliyor. Ateş gibi mesela. Detayli aciklamayi ebeniz yapar duş vs alinmiyor. Kolayliklar diliyorum 2.ay aşısından sonra 😊
Bonnusimo Analist evet ilk ay demişti hemşire diğerleri zorlamaz ama verem biraz huysuzlul yapabilir diye cok teşekkür ederim
Aselhafsa61 Bonnusimo kormayin her bebekte ates filan olmuyor benimkinde olmadi ates veya başka bisey
Bonnusimo Buketyldrm6 doktoruma çook şaşırdım şuan verem aşısı ile aynı gün vurmamız gerektigini söyledi ne yapsam bilemedim
Baharkokulum Bonnusimo o zaman 2.ay aşısında 4 iğne birden mi yapacak. Çok ilginç. çocuğu gereksiz yere yormak bence. Siz bi söyleyin herkesin 3.ay da yaptırdığını. Belki dinler canım
mrstucii06 Bonnusimo hemsireniz söyler soylemezsede aklinizda bulunsun 1 cay kaşığı veya yarim cay kaşığı calpol verin bende hic ateş yaşamadım aşıda
Bonnusimo Baharkokulum mutlaka söylicem 1. Ay kontrolünde özellikle söylemişti ona göre randevu alın diye cokta iyi bi doktor cok sasırdım o yüzden cogunluk sizin dediginiz bi demiş çünkü mutlaka söylicem cok teşekkür ederim