Mlkmhrrm Bugün ikinci ay aşılarını yaptırdık bebeğimin rota virüs aşısı hariç onu 3.ayda yaptıracağız. 2 ay aşılarında ishal durumu ile karşılaşan oldu mı acaba bebeğimde ishal başladı aşıdan sonra 😞
Burakselim45 Mlkmhrrm canim korkma benimde asi oldugu 2 gun oluyordu sonra geciyordu gecmezse doktorunla gorusebilirsin
Pitpitbebe Benimkinde bir gün kakası cıvık olmuştu ertesi gün geçti. Ama kaka sayısında değişiklik olmadı.İshal olması için kaka sayısının da artması lazım artmasıysa endişelenmeyin
Mlkmhrrm Pitpitbebe her zamanki gibi kaka sayısı ama dün o kadar cıvık yapmış ki iki defa üzerini değiştirmek zorunda kaldım sırtına kadar geçmiş bezi boş olduğu halde
Mlkmhrrm Burakselim45 teşekkür ederim aşının yan etkilerine bakıyorum bakıyorum ishal yok genelde aşıdan sonra %5 ihtimal ishal olurlarmış o da bizi buldu galiba 🤔
Mlkmhrrm tubaozlu çok geçmiş olsun inşallah o kadar sürmez ama normal mi bu durum acaba doktorunuz ile görüştünüz mü
tubaozlu Mlkmhrrm hemen sonraki günü aradım takipte kalın bez sayısı artarsa gelin dedi gunde bi kez ishal gibi yapıyo emmesi normal oldugu için sıkıntı etmiyorum.