Asaff89 Kızlar bi çok kez emzik adına post açtım burda emzik tutmuyo oğlum diye ama dünden beri azda olsa tutuyo şunu farkettim tam tutamıyo emzik bi dışarı bi içeri gidiyo acaba emzik küçük mü gelıyo şuanki 0 3 ay yenidoğan büyük emzik mi alsam
elifzehramomy Asaff89 canım daha çok küçük olduğu için tutmasını bilmiyor. Hangi marka kullanıyorsun bılmıyorum ama Philips Avent ultra air tutmayan bebek cok nadir. Belki emzikten kaynaklandıgı ıcın öneri yaptım. Bende başta nuk almıstım 1 2 denemede tutamadı sonra dediğim markanınkını aldım sorunsuz bı sekılde tuttu. Dene bi istersen.
duzenlianne Asaff89 tam tutamadıgı için öyle oluyordur büyük alırsanız tutmayabilir midesini bulandırır
Fnurkor Asaff89 bnde ogluma tutturamadım 0 6 ay ama emzıgı hissedınce açmıyor agzını cok ıstedım tutmasını alınca da ıcı kalkıyor ama hala pes etmedim ınsallah tutar
esra89 elifzehramomy biz o nadir olanlardanız sanırım 😒ilk phılıps ile başladım sonra nuk bibs oioi wee damaklı damaksız kaucuk silikon ne bulduysaö denemdim hiçbirini turmadı 4.5 aylık olduk eşim geçen gitmiş 18 ay emziği almış kocaman belki büyük seviyordur diye onu ağzına alıyor damaklarını kaşıyor 😂o işe yaradı oda 😀
Annekeki Tutmayinca tutmuyor benim kizima bin tane denedim baslarda aldi sevindim iki gun sonra ogurdu sevemedi. Bazi bebekler emzik sevmiyor
Gorkemkc Asaff89 normal canım emzik küçük değil emziği emmeyi bilmedii için sürekli şekilde ağızdan kaçırabilir zamanla alışabilir birde damaklımı aldınız damaksızmı onada dikkat edin yanı ucu yuvarlak mı yoksa kesik oval şeklindemi benim bebeğim yuvarlağı ememiyodu damaklı aldım ona alıştı hemen