MonaRoz Kızçelerim evime bir fare girmişti öldürdük aylar öncesinden.Bugün kaynanamdan eve dönüş yaptık akşam tam 3-4 fare olmuştu ve hepsi yatak odamda oturma odasında salonda heryerden fingir fingir geziyorlardı.eşimle kavga ettik sonuç olarak çıkırıcam bu evde seni dedi.Bunu duyan eltim sağolsun bizi evimize aldı.Pskolojikmen kötüyüm Evinize fare giren oldumu n’aptınız?
1annecik MonaRoz eltiniz ile olan kısmı falan anlamadım ama annemlerin evine her yıl muhakkak girer fare arkası bahçe evin o yüzden ne yapsalarda maalesef bir şekilde yolunu buluyor fare pastası diye bir şey almışlardı en son çok sürmeden ölmüşlerdi bir dene istersen canım kapan yapıştırıcı falan çok uğraştırıyor birde artık onlarda yemiyor o numaraları 😁 geçmiş olsun bu arada
Sedaahmet MonaRoz köyde anneannemin evine giriyordu fareler. Yapışkanli bi ilaç var, adini bilmiyorum. Onu kartona sürüp ,evin köşelerine koy. Farenin kuyrugu yapişsa çikmiyor. O derece kuvvetli 😂 yapişirlar ,
Yusufyigit-1 MonaRoz en iyi çözümü ilaçtır herhalde canim posttun ustte kalsın hiç bilgim yok bu konuda
Esiladuru MonaRoz yeni tasindigim zamanlarda girmişti bundan 3 4 ay önce bir gun eşim gece vardiyasindaydi kizimla tektim evde mutfağa gittim mutfak dolabindan paldır küldür sesler geldi korktum bakmaya anladim fare oldugunu sonra benden korkup gitmistir diye düşündüm aradan biraz zaman gecti annem gilden eve geldim mutfak cekmecesini bir actim fare b.ku gordum afedersiniz mutfak dolabinin icini batırmış esimde uyuyordu onu kaldirdim evde fare var pisliğini gordum dedim Allah korusun iyi ki kızımı ısırmamış Babamin bir arkadaşının cocugunu fare yemiş kan kaybından ölmüş aklima geldi annemi aradim ben evde kalmam dedim gittim annem gile esim gormus fareyi 1 hafta ne yaptiysak ölmedi en son kendimiz öldürdük 😑
Metehan07 MonaRoz canım yapıştırıcı var fareler için onu kartona sür iyice ve ortasına bir paket vanilya dök bisküvi parçala etrafına dök çünkü fareler vanilya kokusuna hemen gelir . Ben öyle yapmıştım hatta kıtır kıtır bisküviyi yerken videoya almıştım 🤦🤦
Esiladuru Metehan07 buyukse fare yapışmıyor canim bende denedim evin heryerine koyduk kapan kurduk kapandaki peyniri yemiş yakalanmamis hatta kapani sürüklemiş götürmüş 😂
Esiladuru MonaRoz öldürdük evi temizledik sonra acik giderleri kapattik evim zemin kat oldugu icin pencerelere sineklik kapiya sürgülü sineklik taktirdik sukur simdilik birsey yok ama ben günlerce uyku uyuyamadım korkudan
CemreKerem35 MonaRoz eğer eve balkondan vs giriyorsa engellenebilir ama evde bir yeri kırıp girme yeri yaptıysa direkt taşının başka bir şekilde çözüm yok fare her şekilde kapatsaniz bile deler çıkar çünkü . Eşimin bekarken yaşadığı evde olmuştu her şeyi denediler en son kalamadı çıktı .