Deletedmom9 ceydacos Ben biraz geç aldım 5 aylıktı 1 ay anca kullanabildi zaten. 2 aylıktan itibaren bence alınmalı.
Burcem ceydacos 2,5 aylıktı koymuştum ama oyuncakları falb tutamadığından pek eğlenceli gelmemişti 3. Ayından sonra zevk almaya başlamıştı
Rules ceydacos 2 aylıkken koydum 3 aylık olmak üzere ilk zamanlar çabuk sıkılıyordu bugünlerde biraz daha fazla vakit geçiriyor eliyle tutamasada vuruyor oyuncaklarına fihser price piyanolu aldık
Onurkagan06 ceydacos 2,5 aylıktı piyanolu aldık bizde koyduk ilk zamanlar pek dikkatini çekmedi ama 3-4 aylıkken oynadı güzelce sonra da piyanosunu ayrı kullanıyoruz o sallanan oyuncakları da söküp kemiriyor dişleri çıkarken onlarla kaşıdı falan ☺️ Biz baya etinden sütünden dercesine kullandık yanii☺️
ceydacos Deletedmom9 ya bizimkide 1 buçuk aylık oldu çevreye çok ilgili acaba oyuncaklar ilgisini çekermi küçük mü bilemedim
Burcem ceydacos benim ki kucak istiyordu çok zevk almadı sanırım yukardan bişeye benzetemedi😃 3. Ayında hakkını verdi
Rules ceydacos ilgisini çeker canım oyuncaklar bakar ama ellemesi için erken daha bi koy halıya dene istersen motor becerilerini erken geliştiriyor halı
Dkk ceydacos piyanolu kullanıyoruz , 2 aylık var yoktu koyduğumda kendim pandaya dokunup hışırtı çıkarıyordum , piyanoya da denk gelirse ayakları ile vuruyordu . Usanır diye düşünüyorsanız sanmıyorum. 6.5 aylığız haftada ½ kez yine oynuyor
Selen21 ceydacos piyanolu bizimki 3 aylikken koydum suan 4 aylik ama cabuk sıkıliyo 😩ayiciklara guluyo falan daha uzanamiyor
BeyzaMeryem Ben piyonalı aldım 2 buçuk aylık felandı galiba ben memnun kaldım 3 aylıkken dikkatlice bakıyordu oyuncaklara baya vakit geçiyordu üzerinde Şimdi 4 aylık eliyle tutuyor vuruyor oyuncaklara
serensefe ceydacos 2 aylıktan itibaren başladık şu an 6 aylık oturmaya başladı ama emeklemiyor daha, burda 4 aylık emekleyen okudum, sen naparsan yap çocuk ne zaman isterse o zaman gelişiyor bazı beceriler herhalde