asz Wommy canım bende bondigonun var.çok ta güzel oynuyor oğlum.iyi vakit geçiriyor yani.açıkçası ötekilere bakmadım bile ben.farklı mı ki özellikleri birbirinden.
Bitikmomi Wommy bütçe olarak sıkıntı yoksa fisher price çok güzel ama bütçe kısıtlıysa ben A101 den aldım iş görüyor internetten modeline bakabilirsiniz kanz la aynı
Duriko Wommy bizde joker baby aktivite masası var çok çok çok memnunuz ama şuan satışı varmı hiç bilmiyorum
Rules Wommy şimdi baktım bizede lazım olacak yakında 🙈 bence fisher price ve bondigo çok güzel ama çok pahalılar bu clementini de çok güzel neredeyse aynı onda da bir sürü oyuncak var alınabilir bence
Banayaklasma Busranisa a101 e gelenle aynı mı bilmiyorum ama ben şoktan almıştım. Gayet iş görüyor bebeğim oturmaya başladığında masa ayaklarını çıkartıp yere koyarak oynadı. Artık ayaklarini taktim, ayakta oynuyor.
Busranisa Bitikmomi Ben de a101den almayı düşünüyorum dediğiniz markayla aynı oyuncaklara mı sahip masanın üstünde
Duriko Dkk kızım şuan 1 yaşında hala çok seviyo kaldıramıyorum ☺️ 5 aylıkken başladı masayla oynamaya, sonra o ayaklanınca ayaklarını taktım masanın, devrilmiyo ama kızım kendisi bilerek devirip oynuyo 😄
Dkk Rules fisher ğrice eğitici köpekçiği var bizde bu yüzden onu alma dediler diğer markarlo bende araştırıyorum
Fossey Wommy Bende araştırıyorum ama Clementoni için iyi yorumlar okumadım. Üstündeki oyuncaklar göz dolduruyormuş ama motor becerisi için zayıf kalıyormuş aklınızda bulunsun. Birde sesi az çıkıyor diye yorumlar okudum bu sebeple ben vazgeçtim.