Helinyes Mama verirken kaç saatte bir kaç cc veriyorsunuz? Anne sütü de veriyormusunuz ? Sadece mama mı?
Ebrukaraoglu Helinyes benim sütüm yoktu sadece mama veriyordum 30 Cc iki saat de bir arada sağıyordum gelen Sütüm olursa onuda veriyordum
Purposeless Helinyes bol bol emzir ve su tüket sütünüz az ise bile artacaktır rezenenin faydası oluyor ben sadece emziriyordum canım
nisaballinannesi Helinyes ilk 2 ay sadece mama verdim 40 -60 cc arası 2-3 saatde bir veriyodum bebekden bebeğe değişiyo acıkınca belli ediyolar ne zaman acıkırsa ozaman ve r saatine bakma derim ben şimdi 1 aydır filan hem anne sütü hwm mama veriyorum
Trcnbest Benim bebeğim meme reddi yaptı başta çok o yüzden mama kutusunda ne kadar vermem yazıyorsa onu veriyordum.ilk 1 ay 2 ölçek 60 ml yaptım ama kalıyordu çünkü memeyi silikon uçla tutturuyordum.
Sariduru Helinyes emzirebildigin kadar emzirirsin susmazsa 30 CC mama verirsin birde sütun artsın diye mayya diye bişey var süt arttırıcı emzirme danışmanı Dilruba hanım var Instagram’da yardımcı oluyor bı konuş onunla kıvırcık saçlı bı bayan