Kizlar sizinkiler komut aliyor mu ya ? Şu aktivite yapan anne var ya instgmrada bir baktim cocuk 15 .ayda neyi yap dediysd yapmis 🤪 kizim cok nadir ilgisini cekerse yapiyor zaptetmem imkansiz o sekilde mavi topu veriyor diziyor kule diziyor bizimki anca atiyor 🤪 azılı gibi zaten evin icinde hic durmuyor gel bise yapalim desem basina buyruk davranir.. aksam izliyorudum videolari teyzemle seninkide koyuyor ama cani isterse diyo ..dikkati mi daginik acaba…teyzem bizde kaliyor bir suredir icime kurt dusurdu zaten hiperaktif falan diyo inanin 1 saniye oturmuyor gun icinde herhalde..en sevdigi bultak kovasi ama mesela asla uygun kullanmiyo doldurup bosaltiyo kafasina gore..soylessmde istedgi delikten atiyo yani beni tınlamiyor kisacasi🤪🤣 yumurtalar aldim renkli aciyor rengi soyluyorum elimden aliyor takip cikartiyor.hemen eline alip ya atacak ya firlatacak.. kac kez etkinlik yaptim biraz bakti kutuyu yirtti tum emegim zarar ziyan 🤣 sanirim en cok oynadigi rulokat kutusuna kredi karti atmak oldu.kucagimda inanin 1saniye bile durmuyo hemen yere iniyo degil yanimda oturup sakince bir sey yapmak….
Kitap okuyalim diyorum bir suru kitap aldik hemen elimden aliyo atiyo 🤪 bak diyorum kurbagaa biiiir (1) donup gidiyor ya da cırtttt yirtiyor kalinda olsa bi sekilde yirtiyor 🤣sakince gecen tek bir animiz yok ya soyle izledikce de kotu hissettim sanirim..kartlara bakiyoruz oyunla falan orda kaptirdim inege mö kuzuya meee diyo o kdr. sarki soylemeyi seviyoruz hareketlerini onden yapiyo ezberlemis o kadar ..
Kendini de hic sevdirmiyo evladimi ozluyorum bazen gun icinde inanin..kucagmdan hemen inecek..bazen gece 12yi bekliyorm emzirmek opup koklamak icin
ay ne bileyim sizinkiler nasil merak ettim?