1prensesannesi Merhaba arkadaşlar kızım 3ay20gunluk 4.ay aşidan sonra doktorunda izni olursa ek gıdaya daha doğrusu tadimlamalara başlamak istiyorum ne önerirsiniz. Aslında ikinci kizim ama sanki ilk defa ne yapacagimi bilmiyorum sebzeden mi meyveden mi baslamaliyim? 3gun kuralını yapmayı düşünüyorum zaten . Bide hero baby nin purelerinden mi başlasam tattirmaya. Bu arada şuana kadar sadece anne sutu aldı ve alıyor 😊
Happyhan 1prensesannesi sadece anne sutu aliyorsa bence erkenden baslayp cocugunuzun bagirsaklarini ve midesini bos yere yormayin derim benim oglum 5 ay 10 gunluk daha anne sutunden farkli su bile vermedim doktoru 6 ay dolmadan vermek yok zaten anne sutu emiyor dedi
1prensesannesi Happyhan evet öyle ama ben zaten doyurmalik değil tadımlık yani günde 2 3 çay kaşığı falan bilmiyorum ben emziriyorum sadece ama su da veriyorum çünkü antibiyotik tedavisi gördük bilmiyorum ya kararsızım ama nedense çok istiyorum tadimlara baslamak
Ercanekininannesi Benim bebeğim 4,5 aylık hem mama hem mene gidyoruz ama ben 5. Aydan önce tadımı bile düşünmüyorum o da doktor izin verirse 5. Ayda ancak. Ne acelem var ki nasolsa bi ömür yiyecek hepsini 😊
1prensesannesi Ercanekininannesi Allah'a şükür sadece süt veriyorum mama ilk haftalar kullandım sarılık olduğunda sonra kestim. Bende doktora soracam ama dediğim gibi doyacak kadar değil sadece 2 3 çay kaşığı tadımlık
Happyhan 1prensesannesi siz bilirsiniz fakat daha cok kucuk bebeginiz ben 5 aylikken su baslayalim mi diye sordugumda doktorumuz 6 ay dolana kadar o bile yok dedi . Sabirsizlanmayin suan zaten emzirmek cok isimize geliyo bikac ay sonra zaten bir omur yemek hazirlayacaksiniz ona😁
Ercanekininannesi 1prensesannesi sadece süt veriyosanız doktorlar 6aydan önce su bile vermeyin sadece anne sütü diyolar. Mamada veriyosanız mama verilen bebekleri doktorlar 5. Ayda falan başlatıyoda ben ondan öyle söylemiştim. Doktorunuza danışın ama izin vereceğini sanmıyorum
1prensesannesi Happyhan evet orası öyle ilk kizimda tecrübesiz dim emziremedim mama hazırla gece uyku arası çok zor şimdi tak memene yesin 😂
123456 Happyhan su verilmesinin hiç bir sakıncası yok bence her konuda doktorun her dediğine takılmayın.. onlar susuyorlar emin olun yinede tercih sizin 🤗
1prensesannesi Ercanekininannesi anladım canım bende antibiyotik verince verdim su ama öyle likir likir değil yine 2 3 çay kaşığı 😊