Cnr Merhaba aranızda migrosda çalışan varsa dönüş yaparsa sevinirim.1 ay önce aptamil 4 numara mama aldım ambalaj ve paket hiç açılmadı 17 aylık bebeğim gece beslenmesini kestiği için mama elimde kaldı fişide bulamıyorum migrosa götürsem üyelikle ürünü iade alırmı
motherthea Cnr ben daha önce çalıştım macro center da migrosa bağlı eğitim aldığımız yerde söylemişlerdi eğer money cart kullandıysan alışveriş yaparken ordan görüyorlar ne zaman aldığını mağdur etmemek için müşteriyi 1 ayı geçmediyse değişim oluyor ama hiç mama değişimi yapmadım gelmedi kasama canım
nikimikedi7 Cnr Alışverişinizde money kart kullandıysanız iade edebilirsiniz. Ama ürünün tarihi geçmemiş ve alalı 30 günü aşmamış olması gerekiyor.
Burcc Biz 1 numara yerine 2 numara almıştık, aynı gün iade edelim yada değiştirelim dedik kabul etmediler. Bebek mamasında kabul edilmiyor. Enjektörle herhangi bir madde koyulabilir diye kabul edilmiyormuş
MasalsMommy Cnr Merhaba Migros’ta çalışıyorum. Ürünü money kart kullanarak mı aldınız? Eğer öyleyse zamanını hatırlıyor musunuz?
MasalsMommy Cnr O zaman mağazayla bir görüşün. Eğer sürekli müşterisi olduğunuz bir mağazaysa değişim yapacaklardır. Bebek maması tarzı ürünlerde hassas davranılıyor çünkü sizi pek tanımıyorsa mağaza çalışanları değiştirmeyebilirler🤷🏼♀️