Aylinbh Kizlar ben emziremedim gögüs ucum yok almadi o yuzden sagarak veriyoruz basen yetmediginde mama ver ek destek dedi doktor geceden beride sagamadim bu saate kadar mama vermek zorunda kaldim simdi sağdım bayada cok süt cikti agrida yapmisti artik ama sütün rengi degisik yesilimsi sanki geceden bu saate olan süt verilir mi bir zarari varmi acil lütfen sağdım
Esra3772 Aylinbh sütü dışarıda bekletmediniz değil mi geç sağdınız sadece? Eğer öyleyse hiç bir sorun olmaz verebilirsiniz. 3 saat oda sıcaklığında 3 gün buzdolabında bekleyebilir. Memede beklemesinin hiç önemi yok, ben de 4,5 aydır sağıp veriyorum.
Esra3772 Aylinbh ayrıca yeşilimsi sandığınız anne sütünün yağıdır, ziyan etmeyin hiç mis gibi içsin yavrunuz 🙏🏻
Aylinbh MayneymisAltintop evet gögüsten simdi sagdim ama geceden beri sagmiyorum rengi degisik geldi bekledigi icin cok gec sagdigim icinmi bilmiyorum
Aylinbh Esra3772 sütü dışarda bekletmedim sağdım simdi ama geceden beri sagmiyordum en son gece 2 de sagdim bide az once
Sedefela Aylinbh bende 5 buçuk aydır sağarak veriyorum dışarıda 3 saatten fazla kalmamışsa hiç bişey olmaz memede bekletmekle süt bozulmaz☺️