Linamommg Kızlar bebegım 1 aylık yuzunde kırmızı kucuk sıvılceye benzer seyler oldu nedır bu basına gelen varmı yada nasıl gecer
hilalsync Linamommg la roche posay nemlendirici kullanın mutlaka gunde 2 kere eczanede satılıyor sizde kullanabilirsiniz hicbirsey kalmaz
Kuzumveben Linamommg isilik olabilir cok mu kalin giydiyorsunuz uzerine acana yada cok mu kalin ortuyorsunuz uzerini odanin sicakligini kontrol edin yenidoganlarda oluyor kizimdada olmustu
nisaballinannesi Linamommg benim doktorum öpmekten olabilir dedi öpmüyoruz giç bi şekilde ama yinede var bebe yağından olmuş olabilr diye düşünüyorum ona bakıyorum şimdi tekrar doktora gidicem bakalım korkuyorum alerjiden dir diye
Linaduygu06 Benimki de öyle 2 aylık hametan vermişti doktor ama işe yaramadı bugün bepantol aldım yumuşattı sanırım düzenli kullanıp bakıcam
Damlapilatin2020 nisaballinannesi benin oğlan da öyle minik minik pütürlük var minik sivilceli gıbı alerjik bünyeli olduğu için miş bende yeni öğrendim 5 ayligiz. Ilk günden beri var.
Damlapilatin2020 nisaballinannesi alerji den canım ben yeni öğrendim 5 ay lıgiz koronadan gitmedim ama dayanamadım artık.
Analist Linamommg yenidoganlarda oluyor. Benim oglumda da olmustu. Doktorumuza sordugumda anneden gecen hormonlardan olabiliyor demisti. Biz hicbir sey kullanmadik zaten hemen sönüyorlar ayı büyüdükce cikmamaya baslayacak
birfincantuzruhu Linamommg bazı gaz damlaları da yüzde bir şeyler çıkarabiliyor şu an benim oğlumda da aynısı var Ayrıca burada birkaç postta da görmüştüm hangisini kullanıyorsun