Sureyyabyt Yarın sabah bebeğim 2. Ay aşısını olacak tam 3 tane yapıyorlarmış çok riskli değil mi ya bisey olursa napacam ben ya iğneyi yanlış vururlarsa ya çok ateslenirse off :((
Burcu-Azra Sureyyabyt herkes yaptırıyo korkmayın bişey olmuyo doktor her ihtimale karşı fitil ve parol yazıyo zaten
Mlkmhrrm Sureyyabyt bizde bugün olduk şimdi biraz sakinleşti ama sabahtan çok huzursuzdu sürekli ağladı uyumadı uyanınca ağladı ama korkmayın her bünyede farklı etki gösteriyor belki de hiçbir yan etkisi olmayacak
CilekRecelim Sureyyabyt ben özel hastanede ücretsiz yaptırdım. Devlet karşıladığı için orda da ücretsiz yapıyorlar. Çok az ateşimiz oldu doktorumuz ilaç vermişti onunla geçti .
ilkgozagrimmm Sureyyabyt biz de yarın sabah yaptıracağız. Bakalım nasıl olacak ? Ben de korkmuyor değilim
sut_kuzusu Sureyyabyt her gün kaç tane bebeğe aşı yapıyorlar elleri alışmıştır artık. Düşünüp canınızı sıkmayın onun iyiliği için bu aşılar yanında olun yapılanları izleyin . Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah. Ateşlenirse calpol verirsiniz ☺️
Sureyyabyt sut_kuzusu yaptık asimizi çok ağladı miniğim.. Bende onunla birlikte ağladım geçti gitti inşallah Rabbim acılarını göstermesin
ilkgozagrimmm Sureyyabyt evet yaptırdık çok ağladı bizimki de. Ara ara yine ağlıyor ondan mı gazdan mı bilmiyorum
sut_kuzusu Sureyyabyt Amin inşallah 🤲🏻Büyüdükçe daha az ağlıyorlar sanki bizde dün 1,5 yaş aşımızı olduk çok az ağladı 😊
Sureyyabyt ilkgozagrimmm bizim 37.2 oldu şurup verdim meme istemiyor ama iştahı kesildi anlamadım nedenini
ilkgozagrimmm Sureyyabyt Bizim aşı 2 tane yapıldı. Üçüncü 6 ocakta yapılacak. Sizin onun için mi çıktı ateş acaba
Angels1324 Sureyyabyt neden yanlış olsun benim oğlum 8 yaşında ona da yapıldı kızım da dün yapıldı evet ağladı ateşlendi halen de mızmız ama yapılması lazım ki yapıyorlar kafanızı takmayın Allah’ın izni ile bişey olmaz
Sureyyabyt Angels1324 ilk çocuğum ve ailemden uzaktayım tek başıma bakıyorum çok zor geçiyor benim için :( peki bebeğiniz sadece ilk gün mü ateşlendi ikinci gün hiç bisey olmuyor dimi sadece bugun kötü geçecek :(