Meyram_ merhaba, sab simplex gaz damlasi kullanan var mı bebeğim 42 günlük 8 saatte bir 15 damla kullanın dedi doktorumuz ama aşırı uyku yaptı dün geceden beri uyuyor kullanan varsa kac damla kullanıyorsunuz
hhanim Meyram_ ah keske uyku yapsa. Vucuttan sindirilmeden atiliyormus o damla ondsn yan etkisi yokmus hic bende ilk basladigimda kabiz yaptigini sanmistim ama denk gelmis megersem. Sizin de oyle olmuştur denk gelmistir malum bebislerin sagi solu asla belli olmuyor 1 gun uykucu sirin 1 gun huysuz sirin🤷♀️ bize saat soylemedi sabah aksam 11 damla ama ben bazen 14 15 e cikiyorum
Meyram_ gulyasahin söyledik zinco alın dedi bi de o damlanın uyku yapmadığını söyledi bebekten bebege mi degisiyor acaba çevremde de kullananlara uyku yapmiyor
gulyasahin Meyram_ uyku oğlumdada yapmadı.Bir gün verme yine aynıysa yani uyuyorsa demek ki damladan değil
Meyram_ hhanim 2 kez denedim kestim uyku yok damlayi verince var 2 kez oldu ilginç doktorumuz da uyku yapmayacağını söyledi ama
OneMom Meyram_ bende aynı şekilde kullanıyordum fakat rahatlatmadı benim bebeğimi biz biogia’yla beraberinde kullanıyorduk hatta sonra sapsimplex i kestik uyku falan yapmadı bizde yani yan etkisi olmadı öyle şuruba geçmiştik o biraz fayda sağlamıştı ama gazımıza
hhanim Meyram_ acaba gazi olmadigi icin mi rahat uyudu? Belki normalde uyuyacak cocuk gaz yuzunden rahat edip uyuyamiyor olabilir mi
gulyasahin Meyram_ Doktora soyleyin degistirsin damlayi.Bizde ise yaramadi diye deyistirdik,relactaz ve harvey nurses kullanmaya basladik