Mom0971 Basliktada belirttigim gibi kizim butun gun uyumadi arada belki yarim saat kestirdi tam uyutuyorum geri uyaniyor. Uykusuda var belli 2 ay 24 gunluk bebegin gun icinde sk sk uyumasi gerekmez mi ya
mirayyy20-20 Mom0971 2 saat uyanık kalması lazım emzir gazını çıkar yatağının üstüne koy göz teması kur şarkı söyle öp sev oyuncaklar filan göster hooop 2 saat oluyor hadi olsun 3 sonra en az 1 saat uyuması lazım
karabiberimm Mom0971 ah canım benim 6 aylık gene uyumuyor ne gece ne gündüz ben umudu kestim artık gece bile 6 7 kere uyanıyor nasıl başlarsa öyle gidiyor alıştır kendini 😀
Mom0971 Uykusuzzz yok canim butun gun uyku cekmedi uykusu var ne gaz ne aclik nede bez uyumadi uyumadi
Mom0971 Edaferhat her zaman ki gibiydi canim anne sutuyle besleniyor enteresam bi sey yapmadim uyumuyor Allahimmm
Mom299 Mom0971 kanka ben ne çektim varya ilk iki ay uyumıyordu 15 dk lık uykularlaydık hep 3 aya girince düzeldik ama gazı mahvetti bizi gazdandır yada 2 ay atagıdır 3 .ayda düzelir insallah geceyi gündüzü ayırt eddimi peki senin ki
Bebegim_28 Mom0971 bugün benim kızımda böyleydi uykuya dalamıyor şuan yeni uyudu bakalım dün çok güzel akşama kadar uyudu bi önce ki hçgğn de aynı şekilde uyumamıştı arada bir oluyor
Beyaz95 Mom0971 ozur dileyerek soyliycemki uyumuyorsa uyumiycak hic kendinizi aldatmayin bosuna ay sonrasinda duzelicek falan duzelicegi yok boyle geldi boyle gider 8aydir uyumayan biri olarak belirtiyorum))
MarlaSinger Mom0971 ya bu ilk .3 ay uyumayan bebekler oluyor artık yeni nesil uyumuyor onu anladım. Benim kızım da oğlum da böyleydi. İlk 3 ay bi dolsun düzene girer zamanla. Gece uykusu iyi olsun da gündüzü boşver
Happygirl8 Mom299 kanki zaman aşımına uğradı😊 artık şikayet etseler de yemin etseler bile kanıtlayamazlar 🙆♀️😅