miracsmom Sakaryada yaşıyorum ve bebelac 1 numara mama bulamıyorum pandemi dolayısıyla ithal edemiyorlarmış siz böyle birşey yaşıyor musunuz?
Fadikfs miracsmom valla bizde bebelac gold kullanıyoruz hiç bir yerde bulamadık başka mama aldık bebelacın
Balbocegimkizim_42 miracsmom bizde gold ar kullanıyoruz eczanede buldum ama arayıp depodan getirttiler.İki kutu aldım ama keşke dört alsaymisin yeni yılda zamlanacak diyorlar 😥
Eymenebrar miracsmom bende 1 kullanıyorum hepsiburadadan aldım sürekli de ordan alıyorum hiç bir sorun yaşamadım tarihde yakın değil şuan 900 lük ili kutu aldım
KubraBabaoglu Canım a101 de zar zor buldum valla ne kadar eczane market ne varsa her yeri gezdim internetten almaya pek güvenemedim skt si gecikmiş veriyorlarmış her ne kadar doğru o yüzden haftalık ürünmüş
Defneninannesie KubraBabaoglu ben hepsi burada aldım hep aynı saticidanaliyorum 1 alıyordum şuan 2kullaniyoeuz yine aynı yerden alıyorum.indirim vardı hatta 2 kutu 175 e .skt yakın tarihlidir değil.
Sevgice26 KubraBabaoglu daha dün 3 paket sipariş ettim yılbaşından sonra zamlanacak die 1. Kutu nun son kullanma tarihi 2021.ekimdi diğer ikisi 2022 son kullanma tarihi geldi ben hep internetten alıyorum aptamil kullanırdım kızımda onuda internetten alıyorum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
Serap_74 miracsmom KubraBabaoglu sitesine göre canm sağlam sitelerde olmaz eşim ekonomik paketlerden 2 3 kutu aliyo bir alışta ve kutu başına 35 tl ye denk geliyodu düşün indirim takip edyodu yazık çok para vermeyin netten alın
KubraBabaoglu miracsmom ahhh birde o ihtimal yok mu aptamil almistim surekli kustu sma aldim resmen ogure ogure yedi sonunda bebelaci sevdi onda da bulmak zor 🤦🏻♀️
Fadikfs Linamommg bebelac gold normal olanı içiyordu onu bulamadım hiç bir yerde bebelac golf nutricare olanı aldım onuda bulamasaydım sade bebelac alıcaktım son çare
Defneninannesie Hld61 aynen bende hemde hepsi burada kampanya oluyor 2 kutu 160 175 TL arası değişiyor indirimgirunce alıyorum hemn
Fadikfs Linamommg gazlı ve çok kusan bebekler içinmiş üzerinde öyle yazıyor tabi Doktorumuzada sordum kullanabilirsin dedi onu aldım
nazlieylul Bende bebelac gold nutriconfor kullanıyorum hiçbir yerde yok internettekine degüvenemiyorjm 🤦🏼♀️
Hld61 Defneninannesie evet geçen 900+900 gramı 180 liraya aldım kampanya olunca takip etmek gerek çok uyguna geliyor sadece mama ile besleniyor kızım ayda 4 kutu gidiyor bize
Kirpapatyasi1 miracsmom İnternetten alıyoruz biz ama eczanede marketlerde var 96₺ ye almıştık eczane ve marketlerde 104₺ falan
KubraBabaoglu Sevgice26 gercekten mi hangi sayfadan yapiyorsunuz alisverisi benim yigenimin basina gelmis o yuzden hep pinpirikli yaklasmistim :(
Hifaninannesi_58 miracsmom cogu yerde yok canim.ama internetten siparis verebikirsin trendyolda ucuzda oluyor bazen indireme falan giriyor boyle bir kac kutu alin bir almada cnku gercekten zor bulunuyor 1 numarasi
Sevgice26 KubraBabaoglu hepsiburada dan alıyorum canım hatta ordan kızma nesquik kendime dibek kahvesi falanda alıyorum çok şükür hiç sorun yaşamadım ve çoğu alışverişi de hepsiburadan yaparım bebek bezleri ıslak mendil kişisel bakım ürünlerimiz pandemide alışverişe gitmemek için çocuklarımın giyisilerinide internetten alıyorum