Esilyaa Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık diş çıkardı. Ve bu sürecimiz de bize kabızlık da eşlik ediyor. Fitil vermek istemiyorum. Bağırsaklarını çalıştırmak için ne gibi yöntemler uygulayabilirim😬
Deletedmom9 Esilyaa Suyu bol içirin. Ek gıda alıyorsa kayısı suyu falan da verebilirsiniz bir de yeşil kabak sanırım su kabağı yani o da iyi gelir. Bağırsak düzenleyici de alın evinizde bulunsun bu durumlarda faydalı olur.
Balkizlarim Esilyaa bol bol su verin ve her ek gidasini zeytinyağı damlatin kayısı armut suyu yeterli olacak geçmis olsun 🙏🌸
Esilyaa Deletedmom9 ek gıdaya tam geçmiştim ki bu sorunla karşılaştım şuan zaten kabız diye ek gıda vermiyorum. Ama kayısı suyu deneyeyim teşekkürler
Deletedmom9 Esilyaa Bu arada ek gıda zamanı kabızlık sık görülen bir durum. Biraz sıvı alsın katı beslenmesin.
Mom299 Esilyaa kanka sana kayısı suyunu önermiştim hem suyu hem kaynat blandır yap marmelat olarak ver birde uyanınca çay kasığı zeytin yağı ver diyorum sana bak benim kine iyi geldi hergün rutin kakalı oluyo bezi 😊dene sende