Bestmoms benim kızım 2,5 yaşında oğlum da 2 aylık oldu aynı sizin gibi.Ayrıca her taraftan tek torundu ve çok ilgiye alışkın. Önce taşındık bir ay sonra kardeşi oldu derken altına yapmazdı altına bile yapmaya başladı, kardeşine vuruyor, yemek yemiyor, en ufak şeye yerden yere atıyor kendini. O kadar zor bi çocuk ki anlatamam size annem bildiğinden gelip bize kalıyor haftanın üç dört günü ama annem bizdeyken ananesini de kıskanıyor ve daha beter oluyor. Annemden ve teyzesinden sürekli yüz buluyor biri bişey dese hemen ananesinin eteğine koşuyor, çok sıkıldım çok. Annemin olmadığı günlerde o kadar iyi idare ediyorum ki ikisini her şey daha düzenli kızım daha sakin ve uyumlu Anneme bi kaç kere alttan alttan siz yokken çok iyi dedim bana biraz darıldı. Yanlış anladın, zaten her zaman gelemezsin alışmam lazım diye çevirdim yok kızım gelirim diyor. Sizde Emin olun ki onlar sizin çocuklarınız ve yetişebilirsiniz. Yemeği bırak ben tatlı mı bile yapıyordum üstelik eşim hep 9 da gelir eve yasak olmasa 10 11. Yalnızken düzen oluyor çocuklardan erken kalkarım saat 7 civarı kahvaltımı ve yemeklerimi yaparım, varsa çamaşırımı atarım makineye,sonra kızım 10 gibi uyanır onu doyururum, ara ara oğlumu emziririm öğlen gibi bir süpürge çekerim ç. Detaylı temizlik haftasonu eşim evdeyken. İnan’ oturup çayımı bile içerim akşama doğru. Bende kızım için vicdan azabı çekiyorum ama olan oldu herkesin bu düzene alışması şart.