Urasmusab Kızlar ben önceden sma kullanıyodum fakat şimdi bi öneriyle golden goat diye bir mamaya başladım ancak sma bitmedi henüz gündüzleri golden Goat veriyorum geceleri SMa sizce doğrumudur yoksa yanlışmı bi fikir verirseniz sevinrm 😇
Urasmusab Minikbalinannesi peki bu kusma olayını nasıl çözüm buldunuz keşke kusmasalar bizimki kusuyo geceleri kusmuyo bitek
Urasmusab Minikbalinannesi peki hangi mamayı kullanmalıyım ben şuan sma kullanıyorm bunu gece kullanıyorum gece kusması yok zaten gündüz de golden goat kullanıyorum yani nasıl yapmalıyım sizce
Urasmusab Minikbalinannesi peki hangi mamayı kullanmalıyım ben şuan sma kullanıyorm bunu gece kullanıyorum gece kusması yok zaten gündüz de golden goat kullanıyorum yani nasıl yapmalıyım sizce
Minikbalinannesi Urasmusab eczacı bize hangi marka mama kullanıyosan onun ar olanın alman daha etkili olur demişti biz o zaman evolvia kullanıyoduk evolvia ar kullandım kızımda ama sma ve golden goat ın ar maması var mı bilmiyorum yoksa da bi doktora danışın derim