Aselkooo Kullanmadığım urunleri satmak istiyorum ama cok buyuk platfomlar sizlerden bu uygulamaları kullannan varmi? Nasil satiyosunuz urunlerinizi. Sadece urun yükledim gerisi hakkında pekbir bilgim yok ogrenmek istiyorum
Biricik01 Aselkooo ilk once takipci sayini artirmaya calismalisin.Gelen teklifleri genelde degerlendiriyorum,oldukca uygun fiyat koyuyorum,bu sekilde satış yapiyorum ben😊
Mom091 Aselkooo gerisi alacak olana kalıyor zaten. Görüp beğenen satın alıyor. Sizden belirli bir komisyon kesiliyor. Satış yapınca kod geliyor o kodla kargoluyorsunuz☺️
Bulutbey Aselkooo bir aydır bende yapıyorum ikinci el satışı. Ürünlerinizi güzel ve açık bir şekilde fotoğraflamak önemli. Birde açıklama kısmını da açıklayıcı bir şekilde doldurun tamamdır. Baya giyilmeyen tekstil ve elektronik sattım. Hatta kız kardeşim çok uygun fiyata tablet vs bulup alıyor. Sonra karlı bir şekilde tekrar satıyor.
Biricik01 Aselkooo karsilikli öneri diye post aciyorlar altina yorum yazip, seni önermelerini rica edebilirsin.ilk olarak sen birilerini takip et ,devami gelir.Genelde cok satış yapan kisilerin takipci sayisi hayli fazla.Bol satışlar, kolay gelsin⚘
Aselkooo Bulutbey attigim fotograflar aciklamalar hepsi net zaten biraz uğraşmak lazim sanırım teşekkür ederim🥰